ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού»...

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού» 13.07.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Στην ΕΡΤ λέμε ΝΑΙ! Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018, ώρα 22:00
«Οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού»

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, λέμε ΝΑΙ στα τραγούδια που ερμήνευσαν οι μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού, οι οποίες θαυµάστηκαν και δοξάστηκαν στις εµφανίσεις τους, έγιναν είδωλα και λατρεύτηκαν από τους πιστούς τους. Τραγουδίστριες, οι οποίες με το χάρισµα και την προσωπικότητά τους ερµήνευσαν δηµιουργίες που σφράγισαν ολόκληρες εποχές, έγραψαν ιστορία κι εξακολουθούν να µας συντροφεύουν.

Tραγούδια που ερμήνευσαν η Σοφία Βέμπο, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Σωτηρία Μπέλλου, η Γιώτα Λύδια, η Καίτη Γκρέυ, η Πόλυ Πάνου, η Ρίτα Σακελλαρίου, η Μαρινέλλα, η Χαρούλα Αλεξίου… Σ’ αυτά τα τραγούδια κι αυτές τις μεγάλες κυρίες µάς ταξιδεύει η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Στο στούντιο, µια οµάδα σπουδαίων σύγχρονων ερµηνευτών ενώνει µοναδικά το χθες µε το σήµερα… Η Λένα Αλκαίου, η Νάντια Καραγιάννη, η Ειρήνη Τουµπάκη, η Μιρέλα Πάχου, η Μάγδα Βαρούχα, η Νικόλ Σαραβάκου, έχοντας στο πλευρό τους τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή, ερμηνεύουν τραγούδια που πλέον είναι µέρος από το DNA µας.

Κοντά τους, ηθοποιοί µε έφεση στο τραγούδι αλλά και αγάπη γι’ αυτό, όπως οι Αναστάσης Κολοβός, Δήµητρα Ληµνιού, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αναστασία Παντούση, Ορέστης Καρύδας, Ερµόλαος Ματθαίου, Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

Τους συντροφεύουν οι Ολυµπιονίκες µας Κλέλια Πανταζή και Εύα Χριστοδούλου, καθώς και η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας.

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά.

Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel.