ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Πολιτικό τραγούδι» 25.05.2018

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Πολιτικό τραγούδι» 25.05.2018

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Πάνο Μπουγιούρη

Στην ΕΡΤ λέμε ΝΑΙ! Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ με ξεχωριστούς προσκεκλημένους.

Η νέα μουσική εκπομπή, που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ενώνει το τραγούδι με τον πολιτισμό κι όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο.

Διασκέδαση αλλά με αξιώσεις, γλέντι της καρδιάς και των αισθήσεων, ψυχαγωγία αληθινή. Και μαζί στιγμές ακρόασης, μουσικής ομορφιάς και ευαισθησίας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, ώρα 22:00
«Και στο πολιτικό τραγούδι λέμε… ΝΑΙ» 

bty

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 22:00 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1λέμε ΝΑΙ στο πολιτικό τραγούδι. Λέμε ΝΑΙ στα τραγούδια που χαρακτήρισαν την καθημερινότητα και τις μεγάλες στιγμές του τόπου μας, που έγραψαν και γράφουν ιστορία. Μαζί μ’ αυτά ακούγονται σύγχρονες δημιουργίες που εκφράζουν καίρια όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Όλα αυτά και άλλα ξεχωριστά και ιδιαίτερα αποτυπώνονται μοναδικά στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

bty

Καλεσμένοι στο στούντιο, τρεις ποιητές και κοινωνικοπολιτικοί δημιουργοί με περγαμηνές αλλά και δημιουργικό παρόν: ο σπουδαίος Φώντας Λάδης, ο Διονύσης Καρατζάς και ο Δημήτρης Λέντζος.

Τους συντροφεύουν κορυφαίοι καλλιτέχνες σε πηγαίες ερμηνείες, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Σοφία Παπάζογλου, ο Βασίλης Γισδάκης, η Ιωάννα Φόρτη, ο Δημήτρης Κανέλλος, ο  Θανάσης Χουλιαράς και οι KollektivA.

bty

Ακόμη, συμμετέχουν κορυφαίοι δεξιοτέχνες μουσικοί, όπως ο Γιάννης Σινάνης (μπουζούκι), ο Θύμιος Παπαδόπουλος (πνευστά), καθώς και ο κιθαρίστας και συνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης, ο οποίος έχει τη μουσική επιμέλεια αυτής της μοναδικής παράστασης που μεταφέρεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Το δικό τους ιδιαίτερο στίγμα χαρίζουν, ο Νίκος Μπαλής και η ομάδα του Μουσικού Εργαστηρίου Πάτρας, καθώς και οι Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

bty

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης.

Αρχισυνταξία: Kώστας Μπαλαχούτης.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Κώστας Ματίκας.

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιώργος Παγιάτης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Μάρα Χαρμαντά.

Εκτέλεση παραγωγής: Studio Pixel.

burst