ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Το λαϊκό τραγούδι – Η χρυσή...

ΕΡΤ1 – ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ «Το λαϊκό τραγούδι – Η χρυσή εποχή» 18.07.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Η μουσική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» συνεχίζει  με σκοπό να ενώσει το τραγούδι με τον πολιτισμό και όσα αφορούν στον σύγχρονο άνθρωπο!

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ1, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, ώρα 22:00
«Το λαϊκό τραγούδι – Η χρυσή εποχή»

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο «ταξιδεύει» πίσω στον χρόνο, στις δεκαετίες του ’50, του ’60 και του ’70, τη χρυσή εποχή του λαϊκού τραγουδιού.

Στην παρέα μας ο καταπληκτικός Μπάμπης Τσέρτος, άξιος εκπρόσωπος του είδους, μας τραγουδά αγαπημένες και αντιπροσωπευτικές επιτυχίες της εποχής. Μαζί μας και ο καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, Λεωνίδας Οικονόμου, που μας μιλάει για τη «γέννηση» του λαϊκού τραγουδιού.

Στη σκηνή επίσης, ο Μπάμπης  Βελισσάριος. Ο λαϊκός τενόρος μάς συνεπαίρνει με τη μαγική του φωνή, ενώ οι κυρίες Νάντια Καραγιάννη, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Λίζα Ανδρέου και Αφροδίτη Χατζημηνά δίνουν, με τις υπέροχες φωνές τους, τον γυναικείο τόνο της βραδιάς.

Στο μικρόφωνο και ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος μας εκπλήσσει -για μία ακόμη φορά- με τις τραγουδιστικές του ικανότητες. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, που μας ξεσηκώνει με το μπρίο του.

Την επιμέλεια και εκτέλεση του μουσικού μέρους υπογράφει η ορχήστρα «9 Νομά». Εννέα… νοματαίοι, φίλοι και καταξιωμένοι μουσικοί, μας ξεσηκώνουν με το κέφι τους και την αγάπη τους για το καλό λαϊκό τραγούδι, ενώ μας χαρίζουν και δείγματα των παραστάσεών τους με τους σταθερούς τραγουδιστές της ορχήστρας, Ειρήνη Χαρίδου και Γιάννη Στάθη.

Παρουσίαση: Ναταλία Δραγούμη – Μιχάλης Μαρίνος

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου

Υπεύθυνος καλεσμένων: Χρήστος Καρυώτης

Διεύθυνση ορχήστρας: Μανόλης Ανδρουλιδάκης

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση