ΕΡΤ1 – Στο ρυθμό της Συμφωνίας των Πρεσπών «Η Επόμενη Μέρα» με...

ΕΡΤ1 – Στο ρυθμό της Συμφωνίας των Πρεσπών «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο 21 & 22.01.2019

O ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ   

«Η Επόμενη Μέρα»

Με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο

Η «Επόμενη Μέρα» στο ρυθμό της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ στην ΕΡΤ1, στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι αλλαγές στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας, τα σενάρια για την κρίσιμη ψηφοφορία στην Ελληνική Βουλή αλλά και οι νέες ισορροπίες και πλειοψηφίες που διαμορφώνονται.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019, στις 22:00

Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στην ΕΡΤ1, εκτάκτως στις 10 το βράδυ, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα», είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας,  ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Γεραπετρίτης και ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Σωτηρέλης.

Ακόμη, παρεμβαίνουν ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκος Μαραντζίδης, ο ομότιμος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ και πρώην υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, καθώς και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Τρουπής και Γιώργος Καπόπουλος.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 23:00

Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 23:00, καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο της ΕΡΤ1, είναι ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θόδωρος Τοσουνίδης και ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

Καλεσμένοι ακόμη στο στούντιο, ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου Πέτρος Λιάκουρας και ο δημοσιογράφος  Θανάσης Κάππος.

DSC_1041

Παρουσίαση: Σεραφείμ Κοτρώτσος.

Αρχισυνταξία: Αλέξανδρος Βασιλόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Χρόνης Διαμαντόπουλος.

Οργάνωση παραγωγής: Φάνης Συναδινός.

Διεύθυνση παραγωγής: Νίκος Πέτσας.

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης.

Υπεύθυνη καλεσμένων: Κατερίνα Πλατή.

Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας.