ΕΡΤ1 – «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν» 22.04.2018

ΕΡΤ1 – «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν» 22.04.2018

ΕΚΠΟΜΠΗ – ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ  

ΣΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΙΓΚ ΜΠΕΝ

Με τον Λάμπη Τσιριγωτάκη

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 22 Απριλίου 2018, στις 19:00

vlcsnap-2018-04-02-14h24m46s749

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στον νέο κύκλο της εκπομπής «Στους ήχους του Μπιγκ Μπεν», που παρουσιάζει ο Λάμπης Τσιριγωτάκης από το Λονδίνο.

Ειδικότερα, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα εξής θέματα:

Άντρια Ζαφειράκου

– Συνέντευξη της Ελληνοκύπριας δασκάλας Άντριας Ζαφειράκου, η οποία κέρδισε το τίτλο της καλύτερης δασκάλας στον κόσμο για το 2018.

Τζέραλντ Μακένα

Για την Ελληνίδα δασκάλα μιλούν μαθητές της και ο διευθυντής του σχολείου  Άλπερτον, Τζέραλντ Μακένα.

-Οι δημοτικές εκλογές στην Αγγλία στις 3 Μαΐου πιθανότατα θα επηρεάσουν το σημερινό πολιτικό σκηνικό, καθώς οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν ότι το Εργατικό Κόμμα θα είναι ο νικητής αυτών των εκλογών, ιδιαίτερα στους δήμους του Λονδίνου.

Ναυσικά ΘαλάσσηΥποψήφια διοικητική σύμβουλος στον δήμο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου, είναι η Ελληνίδα Ναυσικά Θαλάσση του Εργατικού Κόμματος.

-Τη δημοπρασία από τη συλλογή έργων και αντικειμένων Τέχνης της πάμπλουτης αμερικανικής οικογένειας Ροκφέλερ. Μεταξύ των αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν είναι και το σερβίτσιο γλυκού του Ναπολέοντα.

Ιωάννης Μπριλάκης

-Ο Έλληνας καθηγητής στην Έδρα Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, Ιωάννης Μπριλάκης, εξηγεί τη χρήση της Πληροφορικής στις κατασκευές.

Κείμενα-παρουσίαση: Λάμπης Τσιριγωτάκης.

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Φαραντόπουλος.

Μοντάζ: Στέφανος Φαραντόπουλος.