ΕΡΤ1 – Τα «Χρυσά λαϊκά του ’50 και του ’60» στην εκπομπή...

ΕΡΤ1 – Τα «Χρυσά λαϊκά του ’50 και του ’60» στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι» 03.08.2019

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο

Συνεχίζουμε και λέμε «ΝΑΙ» στα τραγούδια που δίνουν χρώμα, παλμό και χαρακτήρα στη ζωή μας, λέμε «ΝΑΙ» σε όσα έχουν ουσία και λόγο ύπαρξης, λέμε «ΝΑΙ» σε πραγματικούς καλλιτέχνες, μουσικούς και τραγουδιστές!

Κάθε Σάββατο βράδυ στις 22:00 στην EΡΤ1, μια μουσική γιορτή, φιλική και ανθρώπινη, με όμορφα τραγούδια και μουσικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, ώρα 22:00
«Χρυσά λαϊκά του ’50 και του 60»

Η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε Ναι», που παρουσιάζουν η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος, μας ταξιδεύει στα  «χρυσά λαϊκά» των δεκαετιών του ’50 και του ’60, τότε που το μπουζούκι είχε τον πρώτο λόγο.

Μαζί μας στη σκηνή σ’ αυτό το υπέροχο μουσικό ταξίδι, ο Χρήστος Παπαδόπουλος με την ορχήστρα του, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ιώ Νικολάου, η Άννα Μπαλάσκα, ο Γιώργος Σαρρής, η Μαρία Καρλάκη, ο Πάνος Μπλέτζας, ο Θάνος Τζάνης και οι ηθοποιοί Θάνος Κοντογιώργης, Νικολέττα Καρρά, Ρένος Ρώτας, Αλέξανδρος Πέρρος, Τόνυ Δημητρίου, Ελένη Τζώρτζη, Κατερίνα Δημητρόγλου και Γιώργος Μπανταδάκης.

Στην παρέα μας ακόμη, ο στιχουργός, συγγραφέας  και ερευνητής του λαϊκού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης και ο καλλιτεχνικός μάνατζερ Παναγιώτης Μπράβος για να μας αφηγηθούν άγνωστες ιστορίες από τη χρυσή εποχή του μπουζουκιού και των μεγάλων λαϊκών συνθετών.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019, στις 22:00, λέμε ένα μεγάλο Ναι στα «χρυσά λαϊκά» τραγούδια και τους μεγάλους μας συνθέτες.

Σκηνοθεσία: Kοσμάς Φιλιούσης.

Διεύθυνση ορχήστρας: Mανόλης Ανδρουλιδάκης.

Συντακτική ομάδα: Έφη Γαλώνη, Θεόφιλος Δουμάνης, Αλέξανδρος Καραμαλίκης.

Οργάνωση παραγωγής: Eλένη Φιλιούση.