ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος 11 & 12.03.2020

ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος 11 & 12.03.2020

ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
……………………………………………………………………………….
22.00   «10» W
Με την Όλγα Τρέμη  
23.15   ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ (Ε)  W
«Σμαράγδα Καρύδη – Νίκος Κουρής»

Η ηθοποιός και σκηνοθέτις Σμαράγδα Καρύδη και ο ηθοποιός Νίκος Κουρής μοιράζονται -εκτός της θεατρικής σκηνής στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος»- και τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1.

Μία φιλική κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με μπόλικη δόση χιούμορ, μεγάλες εσωτερικές αλήθειες και αποκαλύψεις.

Ποια μεγάλη φοβία που είχε η Σμαράγδα Καρύδη από παιδί κατάφερε να ξεπεράσει φέτος μέσα από τη σκηνοθεσία; Πώς βλέπει το μέλλον της στην υποκριτική και τι είναι αυτό που δεν αντέχει στους κριτικούς;

Από την άλλη, ο Νίκος Κουρής εξηγεί πού οφείλεται η μεγάλη αλλαγή στην προσωπικότητά του και πώς κατάφερε να περάσει από τη σιωπή στην εξωστρέφεια τα τελευταία χρόνια. Γιατί αισθανόταν παρεξηγημένος από τους άλλους και ποιο είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα που θα συζητηθεί.

Μία εκπομπή, δύο συνάδελφοι, όνειρα και ματαιώσεις και η φιλία που τους συνδέει. Όλα έρχονται στο φως στην ΕΡΤ1, στο «Σημείο Συνάντησης».

Μία ψυχαγωγική εκπομπή – πρόταση, όπου οι φιλοξενούμενοι, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο τους μέσα από τα δικά τους λόγια

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.

24.00   ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ  W
……………………………………………………………………………….
 
 
ΠΕΜΠΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020
……………………………………………………………………………….
22.00   «10»W
Με την Όλγα Τρέμη 
23.15   ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ (Ε) W
«Πάνος Βλάχος – Μίλτος Πασχαλίδης»

Ο ηθοποιός και μουσικός Πάνος Βλάχος και ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης «ερμηνεύουν» τη σχέση που τους συνδέει στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1.

Ο Πάνος Βλάχος κατά τη σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα (αφού η βάση του είναι -εδώ και πέντε χρόνια- η Αμερική), επιλέγει την εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και τον φίλο του Μίλτο Πασχαλίδη, ώστε να μιλήσουν για όλα και έτσι μία φαινομενικά αταίριαστη φιλία αναδεικνύεται. Μία φιλία που τη θεμελίωσε και την ενδυνάμωσε η τέχνη της μουσικής, η κοινή στάση ζωής απέναντι στα πράγματα και η διαρκής αναζήτηση νοήματος.

Πώς ο Μίλτος Πασχαλίδης γνώρισε τον Πάνο Βλάχο; Πώς νιώθει ο Πάνος Βλάχος όταν μοιράζεται τη μουσική σκηνή με τον Μίλτο Πασχαλίδη και ποια τα παράπονα που του κάνει; Πώς είναι η ζωή στην Αμερική για τον Πάνο, ποιους διάσημους έχει γνωρίσει και πόσο ικανοποιημένος είναι από την πορεία του εκεί; Τι αποκαλύπτει ο Μίλτος για το νέο του δίσκο αλλά και γιατί δεν του αρέσει να τον αποκαλούν «έντεχνο»;

Ένα ιδιαίτερο και άκρως ανατρεπτικό δίδυμο που σίγουρα θα μας εκπλήξει. Ο Πάνος Βλάχος και ο Μίλτος Πασχαλίδης «ενορχηστρώνουν» τη δική τους παρουσία στο «Σημείο Συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.

24.00   ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ  W
……………………………………………………………………………….