ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος 18-26.07.2019

ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος 18-26.07.2019

Τροποποιήσεις προγράμματος ΕΡΤ1

 

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

………………………………………………………………………………

20.50 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ + ΑΘΛΗΤΙΚΑ + ΚΑΙΡΟΣ  W

22.00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)  W

«ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ» – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Επεισόδια 5ο και 6ο

24.00 ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ  W

………………………………………………………………………………

H αρίθμηση των επεισοδίων της σειράς «ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ» – A΄ ΚΥΚΛΟΣ  (Ε) W τροποποιείται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/7:  Επεισόδια 7ο και 8ο

ΤΡΙΤΗ 23/7: Επεισόδια 9ο και 10ο

ΤΕΤΑΡΤΗ 24/7: Επεισόδιο 11ο. Η ΤΕΔ είναι ανάστατη. Ο Λέκκας έχει μεταφερθεί στο 401, βαριά τραυματισμένος μετά τον αυτοπυροβολισμό του και ο Ταγματάρχης Α2, προσπαθεί να τον στείλει στο στρατοδικείο, με την κατηγορία της απόπειρας αυτοκτονίας. Ο Σαββίδης περνάει κρίση συνειδήσεως. Ο Λοχαγός του ΟΤΕ του έχει αναθέσει να «παγιδεύσει» τον Συνταγματάρχη, που ως οπαδός του βασιλιά, θεωρείται εχθρός της «Επαναστάσεως».

Στο μεταξύ, ο Παπαδόπουλος αναζητεί παπά για να βαφτίσει τα δίδυμα, όμως όλοι αρνούνται, γιατί τα μωρά είναι εξώγαμα. Τον σώζει η Πάτρα, φέρνοντας από το χωριό το θείο της, πάτερ-Επίμονο, που ήταν αντάρτης στον ΕΛΑΣ. Η βάφτιση είναι επεισοδιακή, καθώς ο Κατσάμπελας αναγνωρίζει στο πρόσωπο του παπά, τον θανάσιμο εχθρό του.

Επεισόδιο 12ο. Η Κατερίνα και ο Παπαδόπουλος μεταφέρουν επαναστατικές προκηρύξεις, χρησιμοποιώντας ως προκάλυμμα το καρότσι με τα μωρά. Όμως η επιχείρηση έχει προδοθεί και στο σημείο του ραντεβού τούς περιμένουν αστυνομικοί, οι οποίοι τους καταδιώκουν. Αργότερα, ο Παπαδόπουλος από φόβο μήπως τον αναγνωρίσουν, ξυρίζει το μουστάκι του!
Στην ΤΕΔ έρχεται διαταγή να ελληνοποιηθούν όλες οι ξένες λέξεις που χρησιμοποιούνται στα κινηματογραφικά επαγγέλματα. Ο Κατσάμπελας αναθέτει τη μετάφραση στον Σαββίδη που την αναλαμβάνει βαρυγκομώντας. Οι Παπαδόπουλος, Λάμπρου, Γιωργάκης, Μπαλούρδος στέλνονται στη Νίσυρο για να κινηματογραφήσουν το ηφαίστειο. Ο Λάμπρου ανησυχεί μήπως, κατά τη διάρκεια της απουσίας του, η Εμμανουέλα υποκύψει στο φλερτ του λοχαγού.

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

………………………………………………………………………………

20.50 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ + ΑΘΛΗΤΙΚΑ + ΚΑΙΡΟΣ  W

22.00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΙΡΑ (Ε)  W

«ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ» – Α΄ ΚΥΚΛΟΣ

Επεισόδιο 13ο. Στην ΤΕΔ ετοιμάζονται για τη ζωντανή μετάδοση του πρωτοχρονιάτικου σόου. Τον Άγιο Βασίλη πρόκειται να υποδυθεί ο μάγειρας, αλλά σπάει το πόδι του την τελευταία στιγμή και ο συνταγματάρχης αναθέτει το ρόλο στον Κατσάμπελα. Το σόου παρουσιάζουν ο Μαστρονίκος και η Εμμανουέλα. Ενώ στο πλατό εμφανίζονται τραγουδιστές του ελαφρολαϊκού, οι φαντάροι στήνουν τη δική τους γιορτή στο ΚΨΜ: η κομπανία των φαντάρων παίζει ρεμπέτικα και όλοι πίνουν στη ζούλα τσίπουρο. Η Πάτρα μεθάει και «στριμώχνει» τον Παπαδόπουλο στην αποθήκη. Η Εμμανουέλα φλερτάρει με τον Μαστρονίκο στα παρασκήνια και ο Λάμπρου «φορτώνει»…

Επεισόδιο 14ο. Οι Λάμπρου, Παπαδόπουλος, Μπαλούρδος, Γιωργάκης επιβιβάζονται στο πλοίο που θα τους μεταφέρει στη Νίσυρο για να κινηματογραφήσουν το ηφαίστειο, γεμάτοι προσδοκίες για καλοκαιρινές ερωτικές περιπέτειες. Νομίζουν πως συνταξιδεύουν μ’ ένα γκρουπ από Σουηδέζες, αλλά δοκιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη, όταν επιχειρούν να τις φλερτάρουν: οι «Σουηδέζες» είναι μεταμφιεσμένοι λοκατζήδες σε μυστική αποστολή. Ο επικεφαλής τους δεν είναι άλλος από τον τρομερό Λοχαγό του ΟΤΕ.

Στο μεταξύ, στην ΤΕΔ, η Εμμανουέλα δέχεται το πιεστικό φλερτ του Λοχαγού. Ο Σαββίδης, που ο Λάμπρου του έχει αναθέσει να «φυλάει» την Εμμανουέλα, προσπαθεί να αποτρέψει το «μοιραίο», ενώ ταυτόχρονα απασχολείται στη νέα και παράξενη εργασία που του βρήκε ο Ροζάκης: με το ψευδώνυμο «Ερμίνα» δίνει συμβουλές σε ερωτευμένα κοριτσάκια μέσα από τις σελίδες ενός νεανικού περιοδικού!

24.00 ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ  W

………………………………………………………………………………

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η εκπομπή «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» W από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019, θα αρχίζει στις 06.50.