ΕΡΤ1-Τροποποιήσεις προγράμματος 22 & 25.07.2020

ΕΡΤ1-Τροποποιήσεις προγράμματος 22 & 25.07.2020

ΕΡΤ1 – Τροποποιήσεις προγράμματος

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
………………………………………………………………………..
18.00 ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ  W
18.15 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ    W
«Η κρεβατομουρμούρα»  K
Κωμωδία, παραγωγής 1971.

Σκηνοθεσία: Ορέστης Λιάσκος.

Σενάριο: Αλέκος Σακελλάριος.

Παίζουν: Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρω Κοντού, Σταύρος Ξενίδης, Νίστα Τσαγανέα, Χρήστος Τσαγανέας, Μαρίκα Νεζερ, Γιώργος Τζιφός, Νίκος Παπαναστασίου, Αλέκος Ζαρταλούδης, Τιτίκα Στασινοπούλου, Μιράντα Μαντά, Μαίρη Φαρμάκη, Καίτη Τριανταφύλλου, Νίκη Τσιγκαλού.

Διάρκεια: 83΄

Υπόθεση: Ο δικηγόρος Σάββας Τσιβικλής δέχεται ένα δώρο από μια παλιά του φιλενάδα, την Κική Πεταχτίδου, η οποία μόλις επέστρεψε από το Κονγκό. Το δώρο είναι δύο μικρά ξύλινα λιονταράκια τα οποία, για να μην τα βρει η γυναίκα του η Κούλα και τον τρελάνει στην κρεβατομουρμούρα, τα χαρίζει σ’ έναν γνωστό του νεαρό. Σε λίγο όμως έρχεται η γυναίκα του και του χαρίζει τα λιονταράκια που ο ίδιος είχε χαρίσει προηγουμένως στο νεαρό. Ο Σάββας πάει να τρελαθεί και αρχίζουν οι καβγάδες και οι ζήλιες, τις οποίες υποθάλπει ο εργένης Μένιος, με το να αναφωνεί συνεχώς «τι καλά κάνω εγώ και δεν παντρεύομαι!» Φυσικά, στο τέλος ξεκαθαρίζουν τα πάντα, μια και η Κούλα από την αρχή είχε πει ότι τα λιονταράκια ήταν δώρο μιας παλιάς συμμαθήτριάς της, της κυρίας Κοντογιώργου, και εκείνα που ο Σάββας χάρισε στο νεαρό, αν και ακριβώς όμοια, ήταν άλλα.

20.00 ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ W
………………………………………………………………………..
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020
………………………………………………………………………..
18.00 ΕΙΔΗΣΕΙΣ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ  W
18.15 ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ (Ε)  W

«Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μπότση»

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και η ξεχωριστή ηθοποιός Τζένη Μπότση, μοιράζονται καθοριστικές στιγμές τους σε μία αποκαλυπτική συζήτηση στην ΕΡΤ1.

Οι δύο φίλοι αναλύουν την πολύχρονη επαγγελματική τους πορεία και κάνουν τον απολογισμό τους. Πώς ένιωθε η Τζένη Μπότση στην αρχή της καριέρας της με τον τίτλο του sex symbol και τι έχει να πει για την περιβόητη ατάκα της από γνωστή τηλεοπτική σειρά που έχει αφήσει ιστορία; Ο Φώτης αισθάνεται πιο άνετα ως ηθοποιός, παρουσιαστής ή επιχειρηματίας και τι ονειρεύεται για το μέλλον του;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση μιλoύν για τα γονεϊκά θέματα που τους απασχολούν. Ήταν όνειρο ζωής για την Τζένη να αποκτήσει παιδί; Πώς έμαθε ότι είναι έγκυος και γιατί αποφάσισε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της; Από την άλλη, πότε συνειδητοποίησε ο Φώτης ότι θέλει να γίνει πατέρας, πόσο εύκολο είναι για εκείνον να μεγαλώνει το παιδί του σε μονογονεϊκή οικογένεια και ποιες αξίες θέλει οπωσδήποτε να του μεταδώσει;

Μια δυνατή φιλία αναδεικνύεται μέσα από μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.

19.00 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ    W

 «Ερωτική Συμφωνία»  K8
21.00  ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ+ΑΘΛΗΤΙΚΑ+ΚΑΙΡΟΣ W
………………………………………………………………………..