ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος 26.11.2020

ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος 26.11.2020

ΕΡΤ1 – Τροποποίηση προγράμματος

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
………………………………………………………………………………………………………………
10.15 ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο και την Αλεξάνδρα Καϋμένου  W
11.00 Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Ε)   W
«Δημήτρης Παπαμιχαήλ» Α’ και Β’ Μέρος
Η εκπομπή είναι αφιερωμένη σ΄ έναν από τους κορυφαίους Έλληνες πρωταγωνιστές, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Μέσα από διηγήσεις αγαπημένων φίλων του ξετυλίγεται η ζωή και η καλλιτεχνική διαδρομή του γνωστού ηθοποιού.

Στο πρώτο μέρος του αφιερώματος γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά, τους σημαντικούς καλλιτεχνικούς σταθμούς της καριέρας του, τις συγκρούσεις του αλλά και την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβάλλονται πλάνα από παλιές κινηματογραφικές ταινίες, στις οποίες συμμετείχε, καθώς και στιγμιότυπα από συνεντεύξεις του.
Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματος γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο γάμο του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στη γέννηση του παιδιού τους, αλλά και στα προβλήματα στη σχέση τους που τους οδήγησαν στο διαζύγιο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προβάλλονται πλάνα από παλιές κινηματογραφικές ταινίες, στις οποίες συμμετείχε, στιγμιότυπα από συνεντεύξεις του, αλλά και ένα σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από την πρώτη ζωντανή σύνδεση του ΕΙΡΤ, από το σπίτι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και της Αλίκης Βουγιουκλάκης. Η εκπομπή τελειώνει με αναφορές στην κακή σχέση που είχε με το γιο του Γιάννη, μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του.
13.00 ΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ με τον Νίκο Κουρή   W
………………………………………………………………………………………………………………