ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Indian Summers» 04 & 05.12.2017

ΕΡΤ1 – ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ «Indian Summers» 04 & 05.12.2017

  ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ- Β΄ ΚΥΚΛΟΣ
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «INDIAN SUMMERS»

Indian Summers Ep 1 Τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 22:00, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- το πέμπτο και το έκτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της εξαιρετικής ιστορικής δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015.

Στη σειρά, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στην ΕΡΤ1, πρωταγωνιστούν οι Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Γενική υπόθεση: 1932. Βρισκόμαστε στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας στην Ινδία. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης της Ινδίας μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «Μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ ταυτόχρονα διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες, καθώς και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο.

Όμως η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Indian Summers Ep 2

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:00

Επεισόδιο 5ο: «Κρυφτό». Ο Ραλφ που ξέρει ότι ο Άνταμ ήταν αυτός που επιτέθηκε στον Λόρδο Χώθορν κανονίζει να τον στείλει στο Δελχί για να γλιτώσει τη σύλληψη αλλά ο Ντάγκι δεν καταφέρνει να μεταπείσει τη Λένα που επιμένει να επωμιστεί το φταίξιμο. Με την βοήθεια της Σύνθια ο Ραλφ εκβιάζει τον Χώθορν να βρουν μια συμβιβαστική λύση. Η σχέση της Άλις και του Άφριν κινδυνεύει να μαθευτεί από τον πατέρα του που τους ανακαλύπτει, ενώ η Άλις προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι στον αυταρχικό σύζυγό της. Ο Άφριν έχει και άλλα προβλήματα όταν εμφανίζεται πάλι ο Ναρές, που θέλει να βάλει βόμβα στον εορτασμό της επετείου της ενθρόνισης του Βασιλιά Γεώργιου.

Indian Summers Ep 2

 Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, στις 22:00

Επεισόδιο 6ο: «Ένα δώρο για τον βασιλιά». O Nαρές ετοιμάζεται να βάλει σε εφαρμογή  ένα σατανικό σχέδιο και ο  Άρφιν προσπαθεί απεγνωσμένα να το σταματήσει. Ο Ραλφ επιτέλους καταλαβαίνει ότι ένα και ένα κάνουν δύο, ενώ οι κάτοικοι της Σίμλα εμφανίζονται χαρούμενοι για ένα αθώο πικ νικ.