ΕΡΤ3- «Βίλατζ Γιουνάϊτεντ»

ΕΡΤ3- «Βίλατζ Γιουνάϊτεντ»

«Βίλατζ Γιουνάϊτεντ»

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

«Αστέρας Βαλύρας»

Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 23:00

Στο χωριό Βαλύρα Μεσσηνίας μας μεταφέρει η εκπομπή «Βίλατζ Γιουνάϊτεντ» που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 23:00 στην ΕΡΤ3.

Ένα χωριό, μια ομάδα, ένα όνειρο, ένα κερδισμένο λαχείο και ένα Μαρακανά με στραβά δοκάρια και λακούβες που δεν έχει πατήσει ποτέ σε αυτό, πόδι Βραζιλιάνου. Αυτός είναι ο Αστέρας Βαλύρας που έχει γνωρίσει μεγάλες δόξες στο παρελθόν.

Έφτασε μέχρι τις εθνικές κατηγορίες χάρη στον βέρο Βαλυριώτη Γιάννη Μπουρίκα που ξόδεψε στην ομάδα τα εκατομμύρια που κέρδισε στο λαχείο. Μέχρι προετοιμασία στη Βουλγαρία έστειλε την ομάδα για να ξεφύγει από το τοπικό. Και μπορεί μετά από χρόνια τα εκατομμύρια να τελείωσαν και η ομάδα να έπεσε στη χαμηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία, η αγάπη για το χωριό την κράτησε ζωντανή.

Η νέα γενιά Βαλυριωτών δεν έχει εκατομμύρια να διαθέσει για μεταγραφές, έχει όμως ατελείωτη αγάπη για τον Αστέρα και το Μαρακανά και μπόλικα ηρεμιστικά για να βγάζει η ομάδα τον αγώνα με… έντεκα παίκτες.

Ιδέα / Σενάριο / Διεύθυνση Παραγωγής – Θανάσης Νικολάου
Σκηνοθεσία / Διεύθυνση Φωτογραφίας – Κώστας Αμοιρίδης
Οργάνωση Παραγωγής – Αλεξάνδρα Καραμπουρνιώτη
Αρχισυνταξία / Βοηθός διευθυντή παραγωγής – Θάνος Λεύκος Παναγιώτου
Δηµοσιογραφική Έρευνα – Σταύρος Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Τυχάλας
Αφήγηση – Στέφανος Τσιτσόπουλος
Μοντάζ – Παύλος Παπαδόπουλος
Βοηθός µοντάζ – Δημήτρης Παπαναστασίου
Εικονοληψία – Γιάννης Σαρόγλου, Ζώης Αντωνής, Γιάννης Εμμανουηλίδης, Δημήτρης Παπαναστασίου, Κωνσταντίνος Κόττας, Νώντας Μπέκιας
Ηχοληψία – Τάσος Καραδέδος, Σίμος Λαζαρίδης
Σχεδιασµός Γραφικών – Θανάσης Γεωργίου