Η Δανάη Μπάρκα και ο Δημήτρης Μακαλιάς, με χιούμορ και αυθορμητισμό, στο...

Η Δανάη Μπάρκα και ο Δημήτρης Μακαλιάς, με χιούμορ και αυθορμητισμό, στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 30.11.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Σημείο συνάντησης»

Το αγαπημένο σημείο καλεσμένων και τηλεθεατών, το σημείο όπου ακούγονται οι πιο όμορφες και αποκαλυπτικές συζητήσεις, στο οποίο γνωστά και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα μοιράζονται τις πιο σημαντικές ιστορίες τους, είναι και πάλι στους δέκτες μας, κάθε Δευτέρα, στις 00:15, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Πρωταγωνιστές είναι κάθε φορά δύο γνωστά πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία ανοίγουν συζητήσεις γύρω από πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους θέματα.

Χωρίς το άγχος της συνέντευξης, οι καλεσμένοι συζητούν μεταξύ τους, χαλαρώνουν και ανοίγονται σαν να μη γράφουν οι κάμερες, αποκαλύπτοντας πτυχές από τις ζωές τους, που έως σήμερα ελάχιστοι γνώριζαν. Το κλίμα είναι φιλικό, χαλαρό και αυθόρμητο, καθώς η συζήτηση εκτυλίσσεται όπως ακριβώς θα γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ ο τηλεθεατής νιώθει πως βρίσκεται μαζί τους και αποτελεί μέρος της παρέας τους.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, στις 00:15
«Δημήτρης Μακαλιάς – Δανάη Μπάρκα»

Η Δανάη Μπάρκα και ο Δημήτρης Μακαλιάς φέρνουν νεανική πνοή, ορμή και διάθεση στο «Σημείο συνάντησης», τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020, στις 00:15, στην ΕΡΤ1. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο ηθοποιός και stand up comedian μοιράζονται συναισθήματα, γεγονότα και στιγμές από τις ζωές τους, που τους καθόρισαν.
Η Δανάη Μπάρκα απαντάει ευθέως στο αν θεωρεί ότι ήταν μια αμφιλεγόμενη απόφαση και ρίσκο για εκείνη να αναλάβει την πρωινή ζώνη ενός καναλιού, για το πόσο δεμένη είναι με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς και ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον μπαμπά της. Ακόμη, αποκαλύπτει πώς αντιδρά όταν κατά καιρούς λαμβάνει αρνητικά μηνύματα στα social media, πώς είναι σήμερα στην προσωπική της ζωή και αν θα ήθελε στο μέλλον να γίνει μητέρα.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλάει για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και πόσο αναπάντεχα αυτό συνέβη, για τα πρώτα του βήματα στον χώρο, την οικογένειά του και την πατρότητα, τη γυναίκα του Αντιγόνη Ψυχράμη, αλλά και για τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή του ο χαμός του αδερφού του. Τέλος, οι δύο φίλοι, με πολύ χιούμορ και ευστροφία, αναλύουν τα τηλεοπτικά δρώμενα και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν οι ίδιοι, στο παρόν και στο μέλλον, ως πρόσωπα της τηλεόρασης.
Δύο άνθρωποι που δεν φοβούνται να εκφραστούν ανοιχτά θα μας καθηλώσουν πολύ ευχάριστα σε μία εκπομπή, όπου νιώθεις πως οι κάμερες, απλά, δεν υπάρχουν.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης

Διεύθυνση παραγωγής: Production House