Η Κατερίνα Στεφανίδη στις «Σπορ ιστορίες» της ΕΡΤ1 21.06.2017

Η Κατερίνα Στεφανίδη στις «Σπορ ιστορίες» της ΕΡΤ1 21.06.2017

ΣΠΟΡ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, στις 22:15

Στην κορυφαία επικοντίστρια του κόσμου, Κατερίνα Στεφανίδη, είναι αφιερωμένο το αυτοτελές επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Σπορ ιστορίες» με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου, που μεταδίδεται την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 22:15 από την ΕΡΤ1.

Σ’ αυτό το επεισόδιο, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, πρωταθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης και κάτοχος του διαμαντιού στο Diamond League, δίνει την πρώτη μεγάλη και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για την καριέρα της, τη ζωή της, την προπόνηση, την καθημερινότητα και τους στόχους της, αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται για πρώτη φορά και μας «συστήνει» τον προπονητή και σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη διηγείται την πορεία προς την κορυφή του κόσμου από την παιδική της ηλικία ώς τις μεγάλες στιγμές της τελευταίας διετίας.

Μιλάει για το πρόβλημα των κιλών της, για την… υψοφοβία της, την… τρέλα των επικοντιστών, θυμάται όλες τις στιγμές από τους κορυφαίους αγώνες της, ενώ μας «ανοίγει» την πόρτα για να παρακολουθήσουμε κάποιες από τις προπονήσεις της.

Στο αφιέρωμα αυτό υπάρχουν πλάνα αγώνων της Κατερίνας Στεφανίδη από την παιδική της ηλικία μέχρι τις μεγάλες επιτυχίες των κορυφαίων διοργανώσεων, συνεντεύξεις της από τους αγώνες, καθώς και άλλα «ιδιαίτερα» τηλεοπτικά γυρίσματα.

Σενάριο-αρχισυνταξία-παρουσίαση: Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Σκηνοθεσία: Νίκος Σβόμπος.