Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 09.03.2020

ΝΕΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

«Σημείο Συνάντησης»: Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, στις 23:15

Eπεισόδιο  5ο: «Μαρία Σολωμού – Πάνος Ιωαννίδης»

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης συναντιούνται τηλεοπτικά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 στις 23:15.

Τα κοινά που έχει να μοιραστεί μία ηθοποιός όπως η Μαρία Σολωμού, με έναν σεφ όπως ο Πάνος Ιωαννίδης, αποδεικνύεται πως είναι πολλά και έτσι το αποτέλεσμα της συζήτησής τους είναι τουλάχιστον απολαυστικό.

Πόσο συχνά επισκέπτεται η Μαρία την κουζίνα της; Είχε φανταστεί ποτέ ο Πάνος τον εαυτό του σαν ηθοποιό; Επίσης, ο Πάνος Ιωαννίδης εξηγεί αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, τι αποζητεί από μία σχέση σήμερα, πόσο τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του όταν ήταν μικρός αλλά και τον σημαντικό ρόλο που κατέχει στην καθημερινότητά του η αγάπη του για τη μαγειρική.

Από την άλλη, η Μαρία μιλάει για τη σχέση της με τη δημοσιότητα, τι πιστεύει για την πορεία της στην υποκριτική και τον τρόπο που της έχουν φερθεί τα ΜΜΕ, πόσο αντισυμβατική μητέρα είναι τελικά, καθώς και πώς αποφάσισε πριν από έναν χρόνο να μην κάνει ξανά κανενός είδους συμβιβασμό στη ζωή της.

Τέλος, η Μαρία ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για τον Πάνο και εκείνος βαθμολογεί τις μαγειρικές της επιδόσεις!

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Ιωαννίδης όπως δεν τους έχετε ξαναδεί, σε ένα ανατρεπτικό επεισόδιο.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.