Η Μιμή Ντενίση και η Κατερίνα Γερονικολού στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Η Μιμή Ντενίση και η Κατερίνα Γερονικολού στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 12.04.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Κάθε Κυριακή στις 23:15, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου 2020, στις 23:15

«Μιμή Ντενίση – Κατερίνα Γερονικολού»

Οι ηθοποιοί Μιμή Ντενίση και Κατερίνα Γερονικολού αναζητούν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» και μας μιλούν για την αναπάντεχη γνωριμία τους, τη φιλία που τις ενώνει -η οποία μετράει ήδη δέκα χρόνια- αλλά και το κοινό τους θεατρικό ταξίδι στην παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη».

Οι δύο γυναίκες μάς διηγούνται λεπτομέρειες από τη ζωή τους, τις μεγάλες ομοιότητες στους χαρακτήρες τους και περιγράφουν την πορεία τους προς την επαγγελματική καταξίωση. Ποιες δυσκολίες υπήρχαν και πώς τις ξεπέρασαν; Τι ρόλο έπαιξε η ομορφιά στα πρώτα τους βήματα; Συνδυάζεται εύκολα το επάγγελμα του ηθοποιού με μία ισορροπημένη προσωπική ζωή;

Επίσης, γιατί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκαλεί την Κατερίνα Γερονικολού «Μικρή Μιμή»; Πώς είναι η Μιμή Ντενίση ως μητέρα και σκέφτεται ποτέ η Κατερίνα την προοπτική να αποκτήσει τη δική της οικογένεια;

Τέλος, η Μιμή Ντενίση εξηγεί γιατί επιλέγει να ανεβάζει παραστάσεις με ιστορικό περιεχόμενο και τον λόγο που όλοι οι καλλιτέχνες σήμερα πρέπει να ασχοληθούν πιο ενεργά με κοινωνικά ζητήματα, ενώ αποκαλύπτει τι διέκρινε στην Κατερίνα Γερονικολού και της έδωσε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο.

Οι δύο καλλιτέχνιδες, μέσα από την κοινή τους αγάπη για την υποκριτική, μας διηγούνται σημαντικές λεπτομέρειες από τη ζωή τους και μας επιτρέπουν να τις γνωρίσουμε καλύτερα.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.