«Η Ώρα της Πτώσης» – Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς μυστηρίου...

«Η Ώρα της Πτώσης» – Ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς μυστηρίου στην ΕΡΤ1 01,04 & 05.06.2020

ΝΕΑ ΞΕΝΗ  ΣΕΙΡΑ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Η Ώρα της Πτώσης»
(The Fall)

Τα τρία πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Η Ώρα της  Πτώσης» (The Fall) με πρωταγωνίστρια την Γκίλιαν Άντερσον, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, την Πέμπτη 4 και την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, στις 00:15.

Η νέα σειρά, συμπαραγωγής Αγγλίας-Ιρλανδίας 2013-2016, μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:15.

Γενική υπόθεση Β΄ Κύκλου. Το κυνηγητό της Γκίμπσον με τον Σπέκτορ συνεχίζεται και μια περίεργη χημεία αναπτύσσεται μεταξύ τους. Σημαντικά στοιχεία από το παρελθόν του Σπέκτορ έρχονται στο φως και οι αντιδράσεις του βάζουν σε κίνδυνο την έρευνα… Όσο περισσότερο πλησιάζει η Γκίμπσον τόσο ο Σπέκτορ διεισδύει στον προσωπικό της κόσμο, προκαλώντας την. Ο κλοιός σφίγγει πλέον γύρω του, κάνοντάς τον ακόμα πιο επικίνδυνο…

Σενάριο: Άλαν Κίμπιτ

Σκηνοθεσία: Γιάκομπ Βερμπούγκεν

Πρωταγωνιστούν: Γκίλιαν Άντερσον, Τζέιμι Ντόρναν, Τζον Λιντς, Σιμόν Ντελάνι, Λάουρα Ντόνελι, Στιούαρτ Γκράχαμ, Μάικλ ΜακΕλιάτον, Μπρόνα Γουό, Ίαν ΜακΕλχίνεϊ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 1η  Ιουνίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 1ο. Δέκα μέρες έχουν περάσει από τότε που ο Σπέκτορ είπε στην Γκίμπσον ότι δεν πρόκειται να τον πιάσει. Η Γκίμπσον προσπαθεί να βοηθήσει την κοπέλα που επέζησε μετά την επίθεση του κατά συρροήν δολοφόνου, για να μπορέσει να τον ανακαλέσει στη μνήμη της και να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας. Ο Σπέκτορ καλείται να αντιμετωπίσει ζητήματα που είχε αφήσει σε εκκρεμότητα, όταν είχε φύγει για τη Σκοτία. Όταν επιστρέφει στο Μπέλφαστ ανακαλύπτει ότι κάποιο άτομο από το παρελθόν του βοηθά την αστυνομία. Αναγκάζεται να αλλάξει τα σχέδιά του και οι συνέπειες είναι τρομακτικές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 2ο. Ο Σπέκτορ μπαίνει στο σπίτι της Ρόουζ Σταγκ και την απάγει μέσα στη νύχτα. Οι χειρότεροι φόβοι της γυναίκας γίνονται πραγματικότητα, όταν της λέει ότι γνωρίζει για τη συνεργασία της με την αστυνομία. Μετά την εξαφάνιση της Ρόουζ, η πίεση γίνεται ασφυκτική. Η Γκίμπσον αναγκάζεται να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι τα λόγια της οδήγησαν τον Σπέκτορ στη Ρόουζ και γι’ αυτό θέλει πάση θυσία να εντοπίσει τη Ρόουζ και να συλλάβει τον δολοφόνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 3ο. Η Γκίμπσον δίνει εντολή στενής παρακολούθησης του σπιτιού και της οικογένειας του Σπέκτορ με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να τον εντοπίσει. Η αστυνομία αναζητεί εναγωνίως τη Ρόουζ Σταγκ και η σχέση του Σπέκτορ με την Γκίμπσον θυμίζει το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Σπέκτορ καταφέρνει να τρυπώσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει η Γκίμπσον, την προκαλεί και το απολαμβάνει.