«Η Ώρα της Πτώσης» – Το τελευταίο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς στην...

«Η Ώρα της Πτώσης» – Το τελευταίο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς στην ΕΡΤ1 08.07.2020

 ΞΕΝΗ  ΣΕΙΡΑ – Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
«Η Ώρα της Πτώσης»
(The Fall)

Το έκτο και τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Η Ώρα της  Πτώσης» (The Fall), συμπαραγωγής Αγγλίας-Ιρλανδίας 2016 με πρωταγωνίστρια την Γκίλιαν Άντερσον, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, στις 00:15.

Γενική υπόθεση Γ΄ Κύκλου. Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, η επιθεωρητής Στέλα Γκίμπσον είναι έτοιμη να συλλάβει τον κατά συρροήν δολοφόνο Σπέκτορ. Η κατάσταση αλλάζει δραματικά, όταν ο Σπέκτορ τραυματίζεται βαρύτατα.

Σκοπός της Γκίμπσον δεν ήταν απλώς να συλλάβει τον Σπέκτορ, αλλά να αποδοθεί δικαιοσύνη για τις οικογένειες των θυμάτων. Τώρα, το μόνο που ζητεί, είναι να κρατηθεί ζωντανός.

Είναι εμφανές ότι οι κανόνες αυτού του θανάσιμου παιχνιδιού της γάτας με το ποντίκι ανατρέπονται για άλλη μία φορά…

Σενάριο: Άλαν Κίμπιτ

Σκηνοθεσία: Γιάκομπ Βερμπούγκεν

Πρωταγωνιστούν: Γκίλιαν Άντερσον, Τζέιμι Ντόρναν, Τζον Λιντς, Σιμόν Ντελάνι, Λάουρα Ντόνελι, Στιούαρτ Γκράχαμ, Μάικλ ΜακΕλιάτον, Μπρόνα Γουό, Ίαν ΜακΕλχίνεϊ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, στις 00:15

(Γ΄Κύκλος) – Eπεισόδιο 6ο (τελευταίο). Νέα στοιχεία προκύπτουν κατά τη διάρκεια της ανάκρισης σχετικά με τη δράση του Σπέκτορ. Παρά τις προσπάθειες του δικηγόρου του, εκείνος ακολουθεί τη δική του πορεία και οι αντιδράσεις του είναι εκρηκτικές.

Ο νέος φίλος του Σπέκτορ στην ψυχιατρική κλινική έρχεται πιο κοντά του και οι συνέπειες είναι καταστρεπτικές.

Η Γκίμπσον επισκέπτεται την Κέιτι στο αναμορφωτήριο και προσπαθεί να τη βοηθήσει να γιατρέψει τις πληγές της και να προχωρήσει τη ζωή της, όταν ένα τηλεφώνημα αναγκάζει την Γκίμπσον να φύγει εσπευσμένα.