Η Ρένια Λουιζίδου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο «Σημείο Συνάντησης» της...

Η Ρένια Λουιζίδου και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 22.06.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Σημείο Συνάντησης»

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Μία ψυχαγωγική εκπομπή-πρόταση, όπου οι φιλοξενούμενοι, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο τους μέσα από τα δικά τους λόγια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 20ό: «Ρένια Λουιζίδου – Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους»

Αγαπημένες και ταλαντούχες με τηλεοπτικούς ρόλους που έχουν αφήσει ιστορία, οι ηθοποιοί Ρένια Λουιζίδου και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους επισκέπτονται το «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στις 00:15.

Πώς ξεκίνησε η φιλία ανάμεσά τους; Πώς διαχειρίζονται την αναγνωρισιμότητα σήμερα και τι πραγματικά πιστεύουν για την τηλεόραση;

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες σχετικά με το ριμέικ της αγαπημένης σειράς «Το Καφέ της Χαράς» και μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες της σκέψεις, καθώς και τους ενδοιασμούς για τη συμμετοχή της. Ακόμα, αποκαλύπτει πώς τη διαμόρφωσε η μητρότητα και ο έγγαμος βίος και με ποιον τρόπο της προσφέρουν ισορροπία.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναπολεί και μοιράζεται στιγμές από τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τι κρατάει από την εμπειρία της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς» και τι απάντησε όταν κάποια στιγμή της προτάθηκε να πρωταγωνιστήσει σ’ ένα ριμέικ της. Επίσης, μιλά για το γάμο της με τον ηθοποιό Φάνη Μουρατίδη, τις ομοιότητες και τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, καθώς και για τη ζωή της σήμερα ως μητέρα δύο παιδιών.

Τέλος, οι δύο γυναίκες αναλύουν την… ιδιαίτερη σχέση τους με τα social media.

Οι δύο ξεχωριστές ηθοποιοί μάς παρουσιάζουν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» σε μία απολαυστική κουβέντα, τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στις 00:15, στην ΕΡΤ1. Η φιλία και η αμοιβαία σχέση εκτίμησης ευθύνονται για την αδιαμφισβήτητη χημεία που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House