Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 02.03.2020

ΝΕΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

«Σημείο Συνάντησης»: Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, στις 23:15
Eπεισόδιο 3ο: «Σμαράγδα Καρύδη – Νίκος Κουρής»

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 και ώρα 23:15 στην ΕΡΤ1, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Σμαράγδα Καρύδη και ο ηθοποιός Νίκος Κουρής μοιράζονται -εκτός της θεατρικής σκηνής στην παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος»- και τον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης».

Μία φιλική κουβέντα εφ’ όλης της ύλης με μπόλικη δόση χιούμορ, μεγάλες εσωτερικές αλήθειες και αποκαλύψεις.

Ποια μεγάλη φοβία που είχε η Σμαράγδα Καρύδη από παιδί κατάφερε να ξεπεράσει φέτος μέσα από τη σκηνοθεσία; Πώς βλέπει το μέλλον της στην υποκριτική και τι είναι αυτό που δεν αντέχει στους κριτικούς;

Από την άλλη, ο Νίκος Κουρής εξηγεί πού οφείλεται η μεγάλη αλλαγή στην προσωπικότητά του και πώς κατάφερε να περάσει από τη σιωπή στην εξωστρέφεια τα τελευταία χρόνια. Γιατί αισθανόταν παρεξηγημένος από τους άλλους και ποιο είναι το νέο επαγγελματικό του βήμα που θα συζητηθεί.

Μία εκπομπή, δύο συνάδελφοι, όνειρα και ματαιώσεις και η φιλία που τους συνδέει. Όλα έρχονται στο φως στην ΕΡΤ1, στο «Σημείο Συνάντησης».

Μία ψυχαγωγική εκπομπή – πρόταση, όπου οι φιλοξενούμενοι,

μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο τους μέσα από τα δικά τους λόγια

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.