Η Τάμτα και ο Αντώνης Τσαπατάκης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 ...

Η Τάμτα και ο Αντώνης Τσαπατάκης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 09.11.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Σημείο Συνάντησης»

Το «Σημείο συνάντησης» επιστρέφει στη συχνότητα της ΕΡΤ1, κάθε Δευτέρα, στις 00:15, με νέα επεισόδια και ακόμη περισσότερους καλεσμένους-έκπληξη! Το αγαπημένο σημείο καλεσμένων και τηλεθεατών, το σημείο όπου ακούγονται οι πιο όμορφες και αποκαλυπτικές συζητήσεις, στο οποίο γνωστά και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα μοιράζονται τις πιο σημαντικές ιστορίες τους, βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας.

Πρωταγωνιστές είναι κάθε φορά δύο γνωστά πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία ανοίγουν συζητήσεις γύρω από πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους θέματα.

Χωρίς το άγχος της συνέντευξης, οι καλεσμένοι συζητούν μεταξύ τους, χαλαρώνουν και ανοίγονται σαν να μη γράφουν οι κάμερες, αποκαλύπτοντας πτυχές από τις ζωές τους, που έως σήμερα ελάχιστοι γνώριζαν. Το κλίμα είναι φιλικό, χαλαρό και αυθόρμητο, καθώς η συζήτηση εκτυλίσσεται όπως ακριβώς θα γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ ο τηλεθεατής νιώθει πως βρίσκεται μαζί τους και αποτελεί μέρος της παρέας τους.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, στις 00:15
«Τάμτα – Αντώνης Τσαπατάκης»

Η Τάμτα και ο Αντώνης Τσαπατάκης, μία ποπ ερμηνεύτρια και ένας αθλητής, βρίσκουν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης» και συζητούν τη θεμελιώδη σημασία τού να προσπαθείς και να πετυχαίνεις. Δύο άνθρωποι από δύο διαφορετικούς χώρους, με συναρπαστικές ιστορίες να αφηγηθούν και πολύτιμα μηνύματα να περάσουν, έρχονται στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, στις 00.15.

Η Τάμτα περιγράφει πώς σε ηλικία 15 ετών, υπό συνθήκες δύσκολες και με έλλειψη σε βασικά αγαθά, οραματιζόταν τον εαυτό της ευτυχισμένο, να τραγουδά σε μια σκηνή με πλήθος κόσμου να την παρακολουθεί. Εξηγεί πώς ένιωσε όταν αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα, ενώ μιλάει και για τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της η μητέρα της, η οποία είναι μία πραγματική αγωνίστρια ζωής. Επίσης, αναφέρει πώς βίωσε τη μητρότητα σε ηλικία 14 ετών, περιγράφει αναμνήσεις από τη ζωή της στη Γεωργία αλλά και τα πρώτα χρόνια της στην Ελλάδα, ενώ σχολιάζει ανοιχτά το πώς είναι σήμερα στην προσωπική της ζωή.

Ο Αντώνης Τσαπατάκης δηλώνει πως εκείνος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το ατύχημα που είχε με τη μηχανή του σε ηλικία 18 ετών και τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και αναλαμβάνει την απόλυτη ευθύνη αυτού που του συνέβη. Ωστόσο, σήμερα παραδέχεται πως αυτό το ατύχημα του άλλαξε τη ζωή προς το καλύτερο και είναι ο λόγος που νιώθει απόλυτα ευτυχισμένος, αφού πλέον εστιάζει στα σημαντικά και συγχρόνως κάθε μέρα προσπαθεί να κάνει κάτι ουσιώδες, τόσο για τον εαυτό του όσο και για τον κοινωνικό περίγυρο.

Οι δυο τους, απενοχοποιημένοι και ετοιμόλογοι, μιλάνε ακόμα για αστεία περιστατικά που τους συνέβησαν στις καριέρες τους, για φιλίες, σχέσεις και όνειρα.

Αυτό το «Σημείο Συνάντησης», τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 00:15 στην ΕΡΤ1, αποτελεί πηγή έμπνευσης. Μέσα από μία κουβέντα που θα σας καθηλώσει, το συμπέρασμα είναι ένα: τολμήστε να ονειρευτείτε.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

 

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.