Ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Ησαΐας Ματιάμπα στο «Σημείο Συνάντησης» της...

Ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Ησαΐας Ματιάμπα στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 17.03.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

«Σημείο Συνάντησης»: Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στις 23:15

Eκπομπή 8η: «Παναγιώτης Πετράκης – Ησαΐας Ματιάμπα»

Ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Ησαΐας Ματιάμπα αναζητούν την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και ώρα 23:15 στην ΕΡΤ1, το δικό τους «Σημείο Συνάντησης», που όπως αποδεικνύεται δεν είναι μόνο ένα, αλλά πολλά.

Οι δύο πληθωρικοί και πολυτάλαντοι καλλιτέχνες μοιράζονται την ίδια αγάπη για την υποκριτική και τη μουσική, έχουν μία ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία από τα παιδικά τους χρόνια, ενώ αποκαλύπτουν τις δυσκολίες και τα λάθη που έκαναν στα πρώτα τους βήματα.

Επίσης, με αφορμή την κοινή θεατρική στέγη που μοιράζονται στην παράσταση «Hairspray», συζητούν για τη μεταξύ τους συνεργασία, το μέλλον του μιούζικαλ στην Ελλάδα, ενώ αξιολογούν και την πολυσυζητημένη συμμετοχή του Μάρκου Σεφερλή στο έργο.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα τοποθετείται για το αν υφίσταται ρατσισμός στην Ελλάδα σήμερα και αποκαλύπτει προσωπικά του βιώματα και περιστατικά που τον καθόρισαν. Επίσης, συζητεί για το πόσο τον άλλαξε η πατρότητα και αν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

Ο Παναγιώτης Πετράκης θυμάται τις σπουδές του στην Αμερική, τις τηλεοπτικές επιτυχίες του και πόσο αυτές ήταν διαχειρίσιμες, ενώ αναλύει τη φιλοσοφία του γύρω από τη ζωή και αποκαλύπτει τα επόμενα σχέδιά του.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα και ο Παναγιώτης Πετράκης μιλούν για όλα στο «Σημείο Συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.