Μια υπέροχη βραδιά στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1 με τον Μανώλη Φάμελλο...

Μια υπέροχη βραδιά στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1 με τον Μανώλη Φάμελλο και την Πέννυ Μπαλτατζή – Δείτε πρώτοι δύο βίντεο της αποψινής εκπομπής 16.12.2020

Μια υπέροχη βραδιά στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1

με τον Μανώλη Φάμελλο και την Πέννυ Μπαλτατζή

Δείτε πρώτοι δύο βίντεο της αποψινής εκπομπής

 

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00

Δύο ώρες ποιοτικής μουσικής χαρίζουν απόψε, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 22:00 στο φανατικό κοινό της μουσικής εκπομπής «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη και οι προσκεκλημένοι τους.

Ο Μανώλης Φάμελλος και η Πέννυ Μπαλτατζή μάς ταξιδεύουν σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι με γνωστά τραγούδια τους, αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Μαζί τους και η  Nalyssa Green που με την υπέροχη φωνή της ξεσηκώνει και μαγεύει.

Ραντεβού, λοιπόν, απόψε στις 22:00 για 120 λεπτά γεμάτα από ποιοτική μουσική. Μέχρι τότε πάρτε μια μικρή γεύση με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη να ερμηνεύουν μοναδικά την αξέχαστη επιτυχία της Τζένης Βάνου «Ξύπνα αγάπη μου» και να συνεχίζουν με το «Ζηλεύει η νύχτα» του Ορφέα Περίδη.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Μανώλης Φάμελλος και η  που τραγουδά μαζί με τη Nalyssa Green  τη μεγάλη του επιτυχία «Η ευτυχία είναι αυτό».

Συντονιστείτε στην ΕΡΤ και στο «Μουσικό Κουτί».

 

Δείτε στο βίντεο τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη να ερμηνεύουν το «Ξύπνα αγάπη μου» και το «Ζηλεύει η νύχτα».

Θα βρείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/W5hXiDrJUnw

Δείτε τον Μανώλη Φάμελλο να παίζει κιθάρα και φυσαρμόνικα και να τραγουδά μαζί με τη Nalyssa Green την επιτυχία του «Η ευτυχία είναι αυτό».

Θα βρείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/1t-xPjH8ag4