«Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ1 – Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Γιώτα Νέγκα...

«Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ1 – Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύουν δύο ξεχωριστά τραγούδια | Δείτε πρώτοι τα βίντεο 02.12.2020

«Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ1

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Γιώτα Νέγκα ερμηνεύουν δύο ξεχωριστά τραγούδια 
Δείτε πρώτοι τα βίντεο
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00 

Και τι δεν ακούγεται στο «Μουσικό κουτί», που μεταδίδει η ΕΡΤ1, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, στις 22:00. Οι καλεσμένοι του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη, Μίλτος Πασχαλίδης και Γιώτα Νέγκα, όλοι μαζί αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες, περνώντας από το ένα μουσικό είδος στο άλλο.

Στα 120 λεπτά που διαρκεί η εκπομπή, η παρέα των τεσσάρων δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ανικανοποίητο. Το «Imagine» του αξέχαστου John Lennon δίνει τη θέση του στη μεγάλη λαϊκή επιτυχία του Απόστολου Καλδάρα «Και ας παν στην ευχή τα παλιά», που έχει τραγουδήσει μοναδικά ο μεγάλος Καζαντζίδης.

Το «Κλείνω και έρχομαι» του Νίκου Πορτοκάλογλου περνά σε άλλη διάσταση από τη  λαϊκή ερμηνεύτρια Γιώτα Νέγκα, ενώ το πλατό «ανάβει» με το κορυφαίο «Should I stay or should I go» των Clash, που ερμηνεύουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μίλτος Πασχαλίδης και τους συνοδεύουν η Ρένα Μόρφη και η Γιώτα Νέγκα.

 

Δείτε στο βίντεο τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τη Ρένα Μόρφη, τον Μίλτο Πασχαλίδη και τη Γιώτα Νέγκα να ερμηνεύουν μοναδικά Ξυλούρη («Αυτόν τον κόσμο τον καλό»).

Θα βρείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/uYd9Vpwj47U

Δείτε στο βίντεο τη Γιώτα Νέγκα να ερμηνεύει, με τον ιδιαίτερο δικό της τρόπο, το «Κλείνω και έρχομαι» του Νίκου Πορτοκάλογλου. 

Θα βρείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/4q0-gC4XsLE