Νέος κύκλος αγαπημένων εκπομπών στην ΕΡΤ3

Νέος κύκλος αγαπημένων εκπομπών στην ΕΡΤ3

Νέος κύκλος αγαπημένων εκπομπών στην ΕΡΤ3

 

Το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές ανανεώνουν γνωστές και αγαπημένες εκπομπές της ΕΡΤ3.

Μια από τις πιο ιστορικές εκπομπές του καναλιού, η «Κυριακή στο χωριό», θα μας ταξιδεύει κάθε Κυριακή σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, γνωρίζοντάς μας τους τόπους, τις παραδόσεις, τους ανθρώπους, τα προϊόντα και τις ιδιαιτερότητες των τοπικών κοινωνιών. Στον προηγούμενο κύκλο της εκπομπής συμμετείχαν πάνω από 300 μουσικοί, 600 καλεσμένοι, 2.700 χορευτές, ενώ παρουσιάστηκαν περισσότερα από 80 θεματικά ρεπορτάζ για την κοινωνική και οικονομική δράση συνεταιρισμών και συλλογικοτήτων.

Με την καρδιά στη Θεσσαλονίκη και το βλέμμα στραμμένο στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, η εκπομπή «Βαλκάνια Εξπρές» θα συνεχίσει να χτίζει γέφυρες επικοινωνίας στους λαούς της περιοχής, με άξονα τον πολιτισμό, την ιστορία, τις παραδόσεις, τις τέχνες, τη θρησκεία, την αγροτική και αστική ζωή, τη μετάβαση στο δυτικοευρωπαϊκό μοντέλο και τη σύγχρονη ζωή και σκέψη στις κοινωνίες της ΝΑ Ευρώπης.

Ποιοτική και εναλλακτική διασκέδαση θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε εβδομάδα η ΕΡΤ3 μέσα από ένα talk show… μετά μουσικής, την αγαπημένη ψυχαγωγική εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ», με προσκεκλημένους γνωστούς και νέους ηθοποιούς, καλλιτέχνες, μουσικούς και ερμηνευτές.

Νέος κύκλος και για την εκπομπή πνευματικού περιεχομένου «Χαρά Θεού», που στοχεύει στην θεολογική προσέγγιση σύγχρονων θεμάτων, χωρίς φανατισμό και μισαλλοδοξία, αλλά μέσα από τον διαθρησκειακό διάλογο και τη δημοσιογραφική έρευνα.