Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1...

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1 11.11.2020

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

 «Μουσικό κουτί»

Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00
«Φίλιππος Πλιάτσικας – Μπάμπης Στόκας»

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020, στις 22:00, υποδέχονται στο «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ1 δύο σπουδαίους τραγουδοποιούς, τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα, τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος ΠΥΞ ΛΑΞ!

Η παρέα της Δυτικής όχθης που έγραψε τη δική της ιστορία στη μουσική μιλά για τη δυνατή φιλία που την ενώνει από τα σχολικά χρόνια. Ο Φίλιππος και ο Μπάμπης μοιράζονται με τον Νίκο και τη Ρένα άγνωστες ιστορίες από τη ζωή τους στο Μενίδι, θυμούνται τον μοναδικό Μάνο Ξυδούς και αποκαλύπτουν την έμπνευση πίσω από τα τραγούδια τους που αγαπήθηκαν και αγαπιούνται μαζικά από όλες τις γενιές. Τραγούδια που θα αγαπηθούν από την αρχή στο «Μουσικό κουτί!».

Μαζί τους ο Στέλιος Διονύσιου που με την αυθεντική λαϊκή φωνή του ερμηνεύει δύο καινούργια τραγούδια από τη συνεργασία του με τους ΠΥΞ ΛΑΞ.

Καλεσμένος-έκπληξη ο Μύρωνας Στρατής, μοιράζεται με την παρέα μια άγνωστη ιστορία που τον έφερε στη σκηνή ως κιθαρίστα του θρυλικού συγκροτήματος και δίνει τον δικό του ρυθμό στην εκπομπή!

Στο JUKE BOX ο Φίλιππος και ο Μπάμπης διαλέγουν τραγούδια που έχουν αγαπήσει και θα ήθελαν να έχουν ερμηνεύσει. Ανατρεπτικές διασκευές αλλά και μοναδικά στιγμιότυπα συγκίνησης και γέλιου θα βγουν από το «Μουσικό κουτί» αυτής της Τετάρτης!