Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 03.05.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Σημείο Συνάντησης»

Κάθε Κυριακή στις 23:15, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 3 Μαΐου 2020, στις 23:15

Eπεισόδιο 12ο: «Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μπότση»

Ο αγαπημένος παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος και η ξεχωριστή ηθοποιός Τζένη Μπότση, μοιράζονται καθοριστικές στιγμές τους σε μία αποκαλυπτική συζήτηση, την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 και ώρα 23:15, στην ΕΡΤ1.

Οι δύο φίλοι αναλύουν την πολύχρονη επαγγελματική τους πορεία και κάνουν τον απολογισμό τους. Πώς ένιωθε η Τζένη Μπότση στην αρχή της καριέρας της με τον τίτλο του sex symbol και τι έχει να πει για την περιβόητη ατάκα της από γνωστή τηλεοπτική σειρά που έχει αφήσει ιστορία; Ο Φώτης αισθάνεται πιο άνετα ως ηθοποιός, παρουσιαστής ή επιχειρηματίας και τι ονειρεύεται για το μέλλον του;

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση μιλoύν για τα γονεϊκά θέματα που τους απασχολούν. Ήταν όνειρο ζωής για την Τζένη να αποκτήσει παιδί; Πώς έμαθε ότι είναι έγκυος και γιατί αποφάσισε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της; Από την άλλη, πότε συνειδητοποίησε ο Φώτης ότι θέλει να γίνει πατέρας, πόσο εύκολο είναι για εκείνον να μεγαλώνει το παιδί του σε μονογονεϊκή οικογένεια και ποιες αξίες θέλει οπωσδήποτε να του μεταδώσει;

Μια δυνατή φιλία αναδεικνύεται μέσα από μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στο «Σημείο Συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.