Ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αργύρης Πανταζάρας στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αργύρης Πανταζάρας στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 29.06.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Σημείο Συνάντησης»

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Μία ψυχαγωγική εκπομπή-πρόταση, όπου οι φιλοξενούμενοι, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο τους μέσα από τα δικά τους λόγια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, στις 00:15

Eκπομπή 21η: «Γιάννης Στάνκογλου – Αργύρης Πανταζάρας»

Τι γυρεύουν οι «Άγριες Μέλισσες» σ’ ένα «Κόκκινο Ποτάμι»; Την απάντηση θα δώσουν ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Αργύρης Πανταζάρας μέσα από μία χαλαρή κουβέντα εφ’ όλης της ύλης, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 00:15, στην ΕΡΤ1.

Οι δύο ταλαντούχοι πρωταγωνιστές μιλούν για την τεράστια επιτυχία που συνάντησαν φέτος οι τηλεοπτικές τους συνεργασίες, τα πράγματα που αγαπούν στην υποκριτική αλλά και αυτά που τους δυσκολεύουν, όλα όσα χρειάζονται για να είναι ευτυχισμένοι στην καθημερινότητά τους, καθώς και για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να δεχτεί το ρόλο του Θωμά Κυπραίου, απαντά γιατί τον ξάφνιασε η επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες», καθώς και για το αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο cast την επόμενη σεζόν. Ακόμη, περιγράφει το πώς νιώθει ως κάτοικος του κέντρου της Αθήνας τα τελευταία είκοσι χρόνια και πώς βιώνει την καθημερινότητα εκεί μαζί με την οικογένειά του. Τέλος, αναφέρεται στον πιο σπουδαίο και σημαντικό ρόλο της ζωής του, αυτόν του πατέρα!

Από την άλλη, ο Αργύρης Πανταζάρας μιλά για το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» και εξηγεί τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει «ναι» στην τηλεόραση. Αναφέρεται στα όνειρα που κάνει σε προσωπικό επίπεδο και στα σχέδια που θέλει να υλοποιήσει μέσα από την Τέχνη της υποκριτικής αλλά και της σκηνοθεσίας. Επίσης, μιλά για τον έρωτα και πώς αντιδρά σ’ αυτόν, ενώ αναφέρει τι θυμάται πιο έντονα από την πρώτη του γνωριμία του με τον Γιάννη Στάνκογλου.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020, στις 00:15, το «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 είναι ανδρική υπόθεση!

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House