Ο Γιώργος Κιμούλης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Ο Γιώργος Κιμούλης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 15.06.2020

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
«Σημείο Συνάντησης»

Δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

Μία ψυχαγωγική εκπομπή-πρόταση, όπου οι φιλοξενούμενοι, μας επιτρέπουν να γνωρίσουμε τον κόσμο τους μέσα από τα δικά τους λόγια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 19ο: «Γιώργος Κιμούλης – Δημήτρης Γκοτσόπουλος»

Τι μπορεί να συμβεί όταν η εμπειρία του καθιερωμένου συναντά τη δυναμικότητα του ανερχόμενου; Την απάντηση θα δώσουν ο σπουδαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης και ο πολυσυζητημένος και ταλαντούχος ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Για ποια πράγματα μετανιώνει ο Γιώργος Κιμούλης και για ποια είναι περήφανος; Ποιος είναι μεγαλύτερος του φόβος και τι θα ήθελε να καταφέρει στο μέλλον; Είναι πράγματι απαιτητικός συνεργάτης και ποια είναι η άποψη του για το θέατρο στην Ελλάδα σήμερα;

Πόσο άλλαξε η ζωή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου μετά τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες»; Πώς αποφάσισε, να γίνει ηθοποιός, πώς τον διαμόρφωσε ως χαρακτήρα η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και με ποιον τρόπο ισορροπεί την επαγγελματική με την προσωπική του ζωή;

Οι δύο άντρες μάς ταξιδεύουν τόσο στα μονοπάτια της υποκριτικής όσο και σε προσωπικές διαδρομές ζωής, μέσα από μία συζήτηση γύρω από εμπειρίες, όνειρα, ματαιώσεις αλλά και μία ακόρεστη δίψα για καθετί καινούργιο.

Όλα αυτά στο «Σημείο Συνάντησης», τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ώρα 00:15, στην ΕΡΤ1.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House