Ο Πάνος Κατσιμίχας στο «SummERTime 2017» 03.07.2017

Ο Πάνος Κατσιμίχας στο «SummERTime 2017» 03.07.2017

 Ο Πάνος Κατσιμίχας στο «SummERTime 2017»

Μαζί του ο Μάνος Λυδάκης

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στις 21:00

Panos Katsimixas

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιλαμβάνει η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017», την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, ο Πάνος Κατσιμίχας παρουσιάζει ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μαζί του ο τραγουδοποιός Μάνος Λυδάκης.

Ο Πάνος Κατσιμίχας, πρωτοπόρος της γενιάς των τραγουδοποιών, δεν χρειάζεται συστάσεις. Η μουσική του, ζεστή, ζωντανή και αληθινή, μας συντροφεύει μέχρι σήμερα. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς, εμφανίζεται και φέτος το καλοκαίρι, δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

PK

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, εκτός από τραγούδια δικά του και του Χάρη Κατσιμίχα, θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στην προηγούμενη απ’ αυτόν γενιά, ερμηνεύοντας Μ. Χατζιδάκι, Γ. Μαρκόπουλο, Δ. Σαββόπουλο, Θ. Μικρούτσικο και Poll.

Επίσης, στη συναυλία θα παρουσιαστούν τραγούδια δημιουργών, όπως: Αντύπας– Νικολακοπούλου, Ανδρέου- Καρασούλος, Ξύλινα Σπαθιά, Υπόγεια Ρεύματα κ.ά.

Σας καλούμε στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με ελεύθερη είσοδο για ένα δροσερό μουσικό ταξίδι.

Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ2, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας.

Επίσης, η συναυλία μεταδίδεται live streaming από τα μέσα που έχει η ΕΡΤ παρουσία στο διαδίκτυο.

Ώρα προσέλευσης 20:30

Summer