Ο Πάνος Βλάχος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Ο Πάνος Βλάχος και ο Μίλτος Πασχαλίδης στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 03.03.2020

ΝΕΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

«Σημείο Συνάντησης»: Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 3 Μαρτίου 2020, στις 23:15
Eπεισόδιο 4ο: «Πάνος Βλάχος – Μίλτος Πασχαλίδης»

Ο ηθοποιός και μουσικός Πάνος Βλάχος και ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης «ερμηνεύουν» τη σχέση που τους συνδέει στο «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1, την Τρίτη 3 Μαρτίου 2020 στις 23:15.

Ο Πάνος Βλάχος κατά τη σύντομη επίσκεψή του στην Ελλάδα (αφού η βάση του είναι -εδώ και πέντε χρόνια- η Αμερική), επιλέγει την εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και τον φίλο του Μίλτο Πασχαλίδη, ώστε να μιλήσουν για όλα και έτσι μία φαινομενικά αταίριαστη φιλία αναδεικνύεται. Μία φιλία που τη θεμελίωσε και την ενδυνάμωσε η τέχνη της μουσικής, η κοινή στάση ζωής απέναντι στα πράγματα και η διαρκής αναζήτηση νοήματος.

Πώς ο Μίλτος Πασχαλίδης γνώρισε τον Πάνο Βλάχο; Πώς νιώθει ο Πάνος Βλάχος όταν μοιράζεται τη μουσική σκηνή με τον Μίλτο Πασχαλίδη και ποια τα παράπονα που του κάνει; Πώς είναι η ζωή στην Αμερική για τον Πάνο, ποιους διάσημους έχει γνωρίσει και πόσο ικανοποιημένος είναι από την πορεία του εκεί; Τι αποκαλύπτει ο Μίλτος για το νέο του δίσκο αλλά και γιατί δεν του αρέσει να τον αποκαλούν «έντεχνο»;

Ένα ιδιαίτερο και άκρως ανατρεπτικό δίδυμο που σίγουρα θα μας εκπλήξει. Ο Πάνος Βλάχος και ο Μίλτος Πασχαλίδης «ενορχηστρώνουν» τη δική τους παρουσία στο «Σημείο Συνάντησης».

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας.

Διεύθυνση παραγωγής: Production House.