Ο Στέλιος Μάινας και η Ιωάννα Παππά στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1...

Ο Στέλιος Μάινας και η Ιωάννα Παππά στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 16.03.2020

ΝΕΑ  ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«Σημείο Συνάντησης»

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, δύο αναγνωρίσιμα και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα, συζητούν για όλα, αποκαλύπτοντας έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους.

Άλλοι γνωρίζονται καλά, άλλοι καθόλου, όμως ΟΛΟΙ βρίσκουν το δικό τους σημείο συνάντησης σε μια εκπομπή όπου οι καλεσμένοι έχουν και το ρόλο του παρουσιαστή!

«Σημείο Συνάντησης»: Η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, στις 23:15

Eκπομπή 7η: «Στέλιος Μάινας – Ιωάννα Παππά»

Οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας και  Ιωάννα Παππά αναζητούν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης», τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, στις 23:15.

Οι δύο καλλιτέχνες, χαλαροί και ειλικρινείς, συνομιλούν γύρω από ένα εύρος θεμάτων. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είναι κανείς ηθοποιός σήμερα και με ποιον τρόπο άλλαξε τη ζωή τους η οικονομική κρίση;

Ο Στέλιος Μάινας εξηγεί πώς τον καθόρισαν καλλιτεχνικά οι τηλεοπτικές του επιτυχίες και τι όνειρα κάνει για το μέλλον του. Αποκαλύπτει τι θυμάται πιο έντονα από την παιδική του ηλικία και ποιο επάγγελμα σκεφτόταν να ακολουθήσει όταν ήταν παιδί.

Από την άλλη, η Ιωάννα Παππά μιλάει για το πόσο έχει αλλάξει ως άνθρωπος μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού, γιατί απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, τι την ενοχλεί στο χώρο της υποκριτικής σήμερα και ποια είναι τα ανεκπλήρωτα όνειρά της.

Δύο επιτυχημένοι καλλιτέχνες, η Ιωάννα Παππά και ο Στέλιος Μάινας, σε μία φιλική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης που θα φωτίσει άγνωστες πτυχές από τους χαρακτήρες τους.

Η αυλαία ανοίγει στο «Σημείο Συνάντησης», τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 και ώρα 23:15, στην ΕΡΤ1.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας

Διεύθυνση παραγωγής: Production House

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.