«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 10 & 11.02.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 10 & 11.02.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης  και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος,  είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Επίσης, καλεσμένοι στην εκπομπή, ο τραγουδοποιός Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη, σε μια συνέντευξη-κατάθεση ψυχής, με αφορμή τις εμφανίσεις τους σε μουσική σκηνή της Αθήνας.

Ακόμη, στο στούντιο της εκπομπής, οι συντελεστές της θεατρικής παράστασης «Γκυγιώμ, γλυκιά μου», Άννα Χατζησοφιά  και Περικλής Λιανός, οι οποίοι μας μιλούν για την υπόθεση του έργου, που πραγματεύεται την αναζήτηση του σεξουαλικού προσανατολισμού μέσα σε πελάγη προκαταλήψεων.

Τέλος, σε απευθείας σύνδεση με την Πάτρα, θα δούμε όλες τις τελευταίες προετοιμασίες στο Καρναβαλικό Εργαστήρι για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 και καλεσμένη της εκπομπής θα είναι η φετινή «βασίλισσα» των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Το Πατρινό Καρναβάλι 2018 στέλνει  μηνύματα αισιοδοξίας, ζωντάνιας και χαράς.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, συζητάμε με τους δημοσιογράφους Γιώργο Μελιγγώνη και Ανδρέα Παπαδόπουλο για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Επίσης, μαζί μας οι ηθοποιοί Μαριάννα Τουμασάτου και η Δαέλη, οι οποίοι μας μιλούν για το τι συμβαίνει στο θέατρο Πειραιώς 131  «Όταν σβήνουν τα φώτα».

Κοντά μας και η ερμηνεύτρια Ευτυχία Μητρίτσα, η οποία μιλά για τις εμφανίσεις της και  τα νέα της τραγούδια.

Κλείνοντας, η εκπομπή θα βρεθεί σε απευθείας σύνδεση στη Χαλκίδα, για να πάρουμε μια «γεύση» από το Θαλασσινό Καρναβάλι της πόλης. Ένα καρναβάλι γεμάτο δρώμενα, εν πλω!

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)