«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 13 & 14.01.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 13 & 14.01.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Ακόμη, ενημερωνόμαστε για το Bitcoin και τις λειτουργίες του και στη συνέχεια συνδεόμαστε με την πρώτη διεθνή Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα για να μάθουμε τις ιδιότητες της και τη χρήση της, κυρίως στον ιατρικό τομέα.

Καλεσμένοι επίσης στην εκπομπή, οι ηθοποιοί Γιώργος Αρμένης και Αλέκος Συσσοβίτης, οι οποίοι μιλούν για τη θεατρική παράσταση «Νεκρή Ζώνη», στην οποία πρωταγωνιστούν. Την εκπομπή κλείνει μουσικά ο συνθέτης-τραγουδιστής Κώστας Λειβαδάς.
ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» είναι οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στούμπος, Δ/νων σύμβουλος της εφημερίδας «Η Αυγή» και Νίκος Ελευθερόγλου, διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Δημοκρατία», οι οποίοι συνομιλούν με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη για την πολιτική επικαιρότητα.

Καλεσμένες επίσης στην εκπομπή, η Μαρία Φαραντούρη και η Έλλη Πασπαλά. Δυο ερμηνεύτριες με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι, ξανασυναντιούνται και υπόσχονται «μουσικά ταξίδια».

Στη συνέχεια, με αφορμή τη συμπλήρωση 164 χρόνων από την κήρυξη επανάστασης για την απελευθέρωση της Ηπείρου (15 Ιανουαρίου 1854), συνδεόμαστε με τη Μεγαλόχαρη Άρτας στην Κοιλάδα του Αχελώου.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)