«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 24 & 25.02.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 24 & 25.02.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  Γιάννης Κεφαλογιάννης, είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Δύο συνθέτες, δύο πιάνα, μια σπάνια μουσική συνύπαρξη στο Θέατρο Παλλάς. Ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιούνται επί σκηνής, για ένα μουσικό ταξίδι και μιλούν στην εκπομπή γι’ αυτή τη μουσική συνεύρεση.

Η επιστημονική πραγματικότητα συναντά την επιστημονική φαντασία  στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης μέσω  δύο παραστάσεων  που φέρουν  τους τίτλους «Το σωματίδιο του Θεού» και «Η εκδίκηση του πυριτίου». Στο στούντιο, ο Χαΐνης, Δημήτρης Αποστολάκης και η χορογράφος Χριστίνα Σουγιουλτζή.

Τέλος, σε απευθείας σύνδεση με τη Φλώρινα θα δούμε το πρώτο ελληνικής κατασκευής αεροπλάνο, «made in Φλώρινα»!

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, στις 10:00

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Σεβαστάκης και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Στη συνέχεια, καλεσμένος στην εκπομπή είναι ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος έχοντας στις «αποσκευές» του δεκάδες διαχρονικά τραγούδια  μας μιλά για τις εμφανίσεις του, ενώ παρουσιάζει και το νέο του τραγούδι με τίτλο «Το πλοίο της γραμμής».

Τέλος, στο στούντιο, ο σκηνοθέτης Κώστας Γάκης και η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου μας παρουσιάζουν τη νέα παράσταση με τίτλο «Από την Αντιγόνη στη Μήδεια». Μια παράσταση-κατάδυση στα έγκατα της γυναικείας φύσης, στο θέατρο  Άλφα Ιδέα.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)