«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 27 & 28.01.2018

«Πάμε αλλιώς» στην ΕΡΤ1 27 & 28.01.2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

«ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ»

Με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Η Λούκα Κατσέλη, πρώην υπουργός και  καθηγήτρια Οικονομικών, είναι καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη, το Σάββατο 27  Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1.

Επίσης, η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου μιλάει για το πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Cabaret», στο οποίο πρωταγωνιστεί,  στο θέατρο Παλλάς.

Καλεσμένοι ακόμη στην εκπομπή, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Γιώργος Δουατζής και η ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ, οι οποίοι μας παρουσιάζουν τον ποιητικό διάλογο με τίτλο «Αντικατοπτρισμοί».

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (8)

Ημερομηνία μετάδοσης: Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στις 10:00

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00 στην ΕΡΤ1, οι δημοσιογράφοι Μαριάννα Πυργιώτη (πολιτική αναλύτρια) και Κώστας Αρβανίτης (διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης «24media») σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» με τον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη.

Καλεσμένοι επίσης στην εκπομπή, οι ηθοποιοί Κώστας Σπυρόπουλος και Πέτρος Λαγούτης,  οι οποίοι μιλούν για την παράσταση «Toc Toc». Η μεγάλη επιστροφή, που παρουσιάζεται στο θέατρο «Ήβη».

Ακόμη, στο στούντιο ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος μας παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του «Dolphin Man» και μας ταξιδεύει στον κόσμο του θρυλικού δύτη Ζακ Μαγιόλ, ο οποίος μεταφέρει επείγον μήνυμα για την προστασία της θάλασσας.

Τέλος, παρακολουθούμε ζωντανά από το κέντρο της Αθήνας τον ντελάλη να διαλαλεί  το άνοιγμα του Τριωδίου και να επισκέπτεται τις γειτονιές της πόλης, κηρύσσοντας την έναρξη της Αποκριάς.

«Πάμε Αλλιώς» την ενημέρωση, με ειδήσεις, πολιτική, συνεντεύξεις, πρόσωπα και ιστορίες, πολιτισμό, αθλητικά, καιρό, καθώς και με όλα τα νέα των social media.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10 το πρωί, στην ΕΡΤ1.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (34)

Αρχισυνταξία: Αρετή Μπίτα.

Δημοσιογραφική ομάδα: Ρούλα Κρικώνη, Λία Ταρούση.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παρλαπάνης.

Διεύθυνση παραγωγής: Αλίκη Θαλασσοχώρη.

ΠΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ (4)