«Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1 – Πρεμιέρα με τους Χρ. Λούλη και Αλ....

«Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ1 – Πρεμιέρα με τους Χρ. Λούλη και Αλ. Μπουρδούμη

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΥΚΛΟΥ 
«Σημείο Συνάντησης»

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, στις 00:15, το «Σημείο Συνάντησης» επανέρχεται, για δεύτερη σεζόν, στη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Το αγαπημένο σημείο καλεσμένων και τηλεθεατών, το σημείο όπου ακούγονται οι πιο όμορφες και αποκαλυπτικές συζητήσεις, το σημείο στο οποίο γνωστά και άγνωστα μεταξύ τους πρόσωπα μοιράζονται τις πιο σημαντικές τους ιστορίες θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες σας.

Πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου είναι κάθε φορά δύο γνωστά πρόσωπα από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, ανοίγουν συζητήσεις γύρω από πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους θέματα.

Χωρίς το άγχος της συνέντευξης, οι καλεσμένοι συζητούν μεταξύ τους, χαλαρώνουν και ανοίγονται σαν να μη γράφουν οι κάμερες, αποκαλύπτοντας πτυχές από τη ζωή τους που μέχρι σήμερα ελάχιστοι γνώριζαν. Το κλίμα είναι φιλικό, χαλαρό και αυθόρμητο, καθώς η συζήτηση εκτυλίσσεται όπως ακριβώς θα γινόταν στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ ο τηλεθεατής νιώθει πως βρίσκεται μαζί τους και αποτελεί μέρος της παρέας τους.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, στις 00:15
«Χρήστος Λούλης – Αλέξανδρος Μπουρδούμης»

Τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, στις 00:15, στην ΕΡΤ1, οι ηθοποιοί Χρήστος Λούλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάνουν «ποδαρικό» στον δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Σημείο Συνάντησης».

Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, που μετρούν πολλές επιτυχίες στη διαδρομή τους, σε μια εκ βαθέων συζήτηση.

Μιλούν για την πατρότητα, με τον Χρήστο Λούλη να παραδέχεται ότι αναπολεί τις πρώτες μέρες μ’ ένα μωρό στο σπίτι και τον νέο μπαμπά Αλέξανδρο Μπουρδούμη να μιλάει για τη θεαματική αλλαγή που ήρθε στη ζωή του, όταν απέκτησε παιδί.

Κάπου ανάμεσα στη συζήτηση, παίζουν ένα απολαυστικό παιχνίδι ερωτήσεων για γονείς και οι απαντήσεις που δίνουν αναμένεται να ξαφνιάσουν!

Ακόμη, οι δύο ηθοποιοί μιλούν και για την εμπειρία τους από τα γυρίσματα της πολυσυζητημένης ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύθηκαν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιάνη Βαρουφάκη αντίστοιχα. Θυμούνται τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ταινία και αναλύουν τι πραγματικά πιστεύουν για την υποδοχή που είχε από κοινό και κριτικούς.

Φυσικά, δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στα σχόλια που δέχτηκε ο Χρήστος Λούλης για τη συμμετοχή του σε διαφημιστικό σποτ, με τον Χρήστο να αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε στις αντιδράσεις. Λίγο πριν από το τέλος της κουβέντας τους, βρίσκουν τις αναζητήσεις που κάνουν για εκείνους οι χρήστες του Ίντερνετ και μιλούν για τα επικείμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί μάς δίνουν να καταλάβουμε πολλά για εκείνους, μας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε μια αντρική συζήτηση και μας επιβεβαιώνουν ότι οι πιο ωραίες κουβέντες γίνονται με ειλικρίνεια και χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μπορεί τέτοιες συναντήσεις να μοιάζουν σπάνιες, αλλά στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 αποτελούν εβδομαδιαία υπόθεση.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Σκηνοθεσία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης

Διεύθυνση παραγωγής: Production House