«Συνωμοσία της σιωπής» – Τα τρία τελευταία επεισόδια της συναρπαστικής σειράς στην...

«Συνωμοσία της σιωπής» – Τα τρία τελευταία επεισόδια της συναρπαστικής σειράς στην ΕΡΤ1   10-12.02.2020

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ

A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Συνωμοσία της σιωπής»
(Conspiracy of Silence / Ingen utan skuld)

Τα τρία τελευταία της συναρπαστικής αστυνομικής σειράς-θρίλερ «Συνωμοσία της σιωπής» (Conspiracy of Silence / Ingen utan skuld), έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, από τη Δευτέρα 10 έως και την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, στις 00:15.

Αστυνομική σειρά-θρίλερ, συμπαραγωγής Σουηδίας-Αγγλίας-Βελγίου 2018.

Σκηνοθεσία: Σαρλότ Μπράντστρομ.

Παίζουν: Γιενς Χούλτεν, Γιοζεφίν Άσπλουντ, Βέρα Βιτάλι, Χαλίνα Ρέιν, Χένρικ Μέσταντ, Κρίστερ Χένρικσον, Νικ Φλέτσερ.

Σ’ αυτή τη νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά-θρίλερ, ένας έμπορος όπλων, ο Ρόμπερτ Κάστελ, έχει περάσει 30 ολόκληρα χρόνια αυτοεξόριστος, από τη στιγμή που θεωρήθηκε νεκρός και κατάφερε να ξεφύγει από το διεφθαρμένο δίκτυο εμπορίου όπλων στη Σουηδία.

Επιστρέφει στη Σουηδία και οργανώνει ολόκληρη εκστρατεία εκδίκησης εναντίον του ανθρώπου –και της επιχείρησης– που του πήρε τόσα πολλά και προσπάθησε να τον σκοτώσει.

Τη δίψα του για εκδίκηση όμως, σταματά μια σοκαριστική αποκάλυψη: έχει μια κόρη -της οποίας την ύπαρξη αγνοούσε- και την οποία μεγάλωσε σαν παιδί του ο Άντερς Σπεθς, ο άνθρωπος τον οποίο ετοιμάζεται να σκοτώσει.

Με τη βοήθεια μιας νεαρής δημοσιογράφου, η οποία έχει τους δικούς της λόγους να θέλει να πολεμήσει το εμπόριο όπλων, αναγκάζεται να αλλάξει τακτική και τρόπο να πολεμήσει τον Άντερς Σπεθς.

Όταν όμως οι δυο τους αρχίζουν να ερευνούν τις διεφθαρμένες και άθλιες πρακτικές του εμπορίου όπλων, βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο παρά ποτέ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 6ο. Η Τζοάνα ζητεί εξηγήσεις από τον Άντερς, γιατί δεν της είπε πως ο πατέρας της ζει. Εκείνος την πείθει ότι ο Ρόμπερτ θέλει μόνο το κακό της. Η Άσα, αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα της, είναι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσει και την κόρη του Άντερς: στέλνει τον Γενς να την αποπλανήσει.

Η Τζοάνα έρχεται αντιμέτωπη με τον Ρόμπερτ και τον κατηγορεί για όλα, ενώ η Άσα με τον Γενς μένουν άναυδοι όταν μαθαίνουν για τη σχέση του Ρόμπερτ με την Τζοάνα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 7ο. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Χάμαρλουντ, η Μάγκι ακυρώνει τη συμφωνία και ο Άντερς σε πολύ δύσκολη θέση προσπαθεί να πείσει την Τζοάνα να φύγουν μαζί από τη Σουηδία. Η Άσα είναι απογοητευμένη, όλοι γύρω της τής κρύβουν πράγματα και μέχρι και ο άντρας της παίρνει την κόρη τους και φεύγει.

Η Τζοάνα μιλά με τον Ρόμπερτ ανοιχτά πια και αποφασίζει να τον εμπιστευτεί. Του δίνει μάλιστα ένα usb του Άντερς, όπου ο Ρόμπερτ βρίσκει κάποιες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται και ένας άγνωστός του άντρας. Στο μεταξύ, η Άσα με τον Γενς βρίσκουν όλο και περισσότερα στοιχεία, συνδέσεις του παράνομου εμπορίου όπλων με ισχυρούς πολιτικούς – αποκαλύπτεται όμως και η ταυτότητα του άντρα της φωτογραφίας.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, στις 00:15

Eπεισόδιο 8ο (τελευταίο). Οι συνέπειες της ανάμειξης των ισχυρών πολιτικών είναι σκληρές. Ο Γενς εξαφανίζεται, τα αποδεικτικά στοιχεία επίσης και ο Χάμαρλουντ αφήνεται ελεύθερος.

Η Άσα έξαλλη τον ακολουθεί και τον σκοτώνει και ζητεί τη βοήθεια του Ρόμπερτ για να ξεφορτωθεί το πτώμα. Σε αντάλλαγμα, του αποκαλύπτει ένα μυστικό που αφορά στην Τζοάνα. Η Μάγκι, για δικούς της λόγους, αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να υπογράψει τη συμφωνία και τέλος οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.