«Τα Πάθη» – Η συγκλονιστική μίνι σειρά του BBC στην ΕΡΤ1 ...

«Τα Πάθη» – Η συγκλονιστική μίνι σειρά του BBC στην ΕΡΤ1 17.04.2020

ΙΣΤΟΡΙΚΗ – ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΙΝΙ ΣΕΙΡΑ 

«Τα Πάθη»

   (The Passion)

Α΄ & Β΄ Μέρος
Ημερομηνία μετάδοσης: Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020, στις 20:45

Τα δύο μέρη της εξαιρετικής ιστορικής-θρησκευτικής μίνι σειράς «Τα Πάθη» (The Passion), παραγωγής Αγγλίας (BBC) 2008, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1,  τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020, στις 20:45.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Όφερ.
Σενάριο: Φρανκ Ντίζι.
Παίζουν: Τζόζεφ Μολ, Τζέιμς Νέσμπιτ, Πολ Νίκολς, Μπεν Ντάνιελς, Πενέλοπε Ουίλτον, Ντένις Λόσον,Τζον Λιντς, Μπεν Κάπλαν, Τομ Έλις, Στιούαρτ Κιντ, Παλόμα Μπαέζα.

Στη σειρά παρουσιάζεται η τελευταία εβδομάδα της ζωής του Χριστού, μέσα από τρεις σκοπιές: τις θρησκευτικές Αρχές, τους Ρωμαίους και τον ίδιο τον Ιησού.

Το δράμα αρχίζει με την προφητική είσοδο του Ιησού από την Ανατολική Πύλη, ακολουθώντας Τον μέχρι τη σταύρωσή Του και την απίστευτη συνέχεια.

Η μαγευτική, όλο χρώματα και ζωντάνια ιστορία, διαδραματίζεται στον χαοτικό κόσμο όπου συνέβησαν όλα – στην πόλη της Ιερουσαλήμ, την εβδομάδα των Παθών.

Μέσα στο πολιτικό και θρησκευτικό πλαίσιο της εποχής, η σειρά συνδυάζει την αφηγηματική ένταση και τη θεματική δύναμη να ζήσουμε τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την εβδομάδα, σαν να ήμασταν εκεί.

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.