«Το μισό του ουρανού» – Η νέα συγκλονιστική σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ1...

«Το μισό του ουρανού» – Η νέα συγκλονιστική σειρά ντοκιμαντέρ της ΕΡΤ1 12, 13 & 15.03.2018

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Το μισό του ουρανού» 

(Half the sky)   

ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν -σε Α΄Τηλεοπτική μετάδοση- τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Το μισό του ουρανού» (Half the sky), παραγωγής ΗΠΑ 2012. Η συγκλονιστική αυτή σειρά θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου (00:30), την Τρίτη 13 (24:00) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 (00:30).

Αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ είναι ένα παθιασμένο κάλεσμα να μη στεκόμαστε παθητικά μπροστά στη μαύρη μοίρα εκατομμυρίων γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά να βοηθήσουμε να μετατρέψουμε την καταπίεση σε ευκαιρία. Το μέλλον μας βρίσκεται στα χέρια των γυναικών παντού.

sky-jumbo

Oι βραβευμένοι με Πούλιτζερ δημοσιογράφοι Νίκολας Κρίστοφ και Σέριλ Γουντάν ταξιδεύουν μαζί με την Εύα Μέντες, τη Μεγκ Ράιαν, την Νταϊάν Λέιν και άλλες σταρ και ακτιβίστριες στον αναπτυσσόμενο κόσμο για να γνωρίσουν κορίτσια και γυναίκες που ζουν υπό δραματικές συνθήκες και αγωνίζονται με γενναιότητα να τις αλλάξουν.

Επίσης, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, η Μαντλίν Ολμπράιτ και η Χίλαρι Κλίντον, σε συνεντεύξεις που δίνουν, μέσα από δραματικές ιστορίες, μιλούν για εφικτές και βιώσιμες λύσεις για την αλλαγή.

ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ (3)