Το Μουντιάλ της Ρωσίας και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ξανά στην ΕΡΤ Sports

Το Μουντιάλ της Ρωσίας και μεγάλα αθλητικά γεγονότα ξανά στην ΕΡΤ Sports

Το Μουντιάλ της Ρωσίας

και μεγάλα αθλητικά γεγονότα

ξανά στην ΕΡΤ Sports

Οι κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του παρελθόντος έρχονται στην ΕΡΤ Sports. Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2018 θα μεταδοδεί μέσα στον Απρίλιο από το αθλητικό κανάλι της ΕΡΤ και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν και να ανακαλύψουν τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταίας διοργάνωσης.

Από τη Δευτέρα 6 έως και την Κυριακή 12 Απριλίου 2020, θα μεταδίδονται καθημερινά δύο αναμετρήσεις από τη φάση των ομίλων, στις 10 το βράδυ και στις 12 τα μεσάνυχτα. Κατά τη διάρκεια του μήνα θα μεταδοθούν και όλοι οι υπόλοιποι αγώνες έως και τον μεγάλο τελικό.

Μέσα στον Απρίλιο σειρά θα πάρουν και οι αμέσως παλαιότερες διοργανώσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου, αλλά και μεγάλα αθλητικά γεγονότα από Ολυμπιακούς Aγώνες του πρόσφατου αλλά και μακρινού παρελθόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα μεταδώσει τους καλύτερους αγώνες του περσινού Ρολάν Γκαρός με επίκεντρο τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και ειδικές αρχειακές εκπομπές που αφορούν στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής Ποδοσφαίρου το 2004 και της Εθνικής Μπάσκετ το 2006.

Επίσης, μέσα από την εκπομπή «Σπορ Ιστορίες» με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου θα απολαύσουμε μοναδικά αφιερώματα σε ζωντανούς θρύλους του ελληνικού αθλητισμού και σπάνιες αποκλειστικές συνεντεύξεις από αθλητές όλων των σπορ.