«Το μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» – Τα δύο τελευταία επεισόδια της...

«Το μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» – Τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς σε παγκόσμια πρεμιέρα από την ΕΡΤ1 04 & 05.06.2018

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
Α΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

«Το μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων»

(Picnic at Hanging Rock)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018
και Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στις 22:00

Picnic at Hanging Rock - Ep. 6 (2)

Αποκλειστικά και σε παγκόσμια πρεμιέρα, η ΕΡΤ1 μεταδίδει τα δύο τελευταία επεισόδια της μίνι δραματικής σειράς μυστηρίου «Το μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» (Picnic at Hanging Rock), παραγωγής Αυστραλίας 2018.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 και ώρα 22:00, η ΕΡΤ1 σε αποκλειστική μετάδοση μέσα σε 24 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στην Αυστραλία μεταδίδει το πέμπτο επεισόδιο, ενώ το έκτο και τελευταίο επεισόδιο μεταδίδεται σε παγκόσμια πρεμιέρα, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018 στις 22:00.

Picnic at Hanging Rock - Ep. 6 (3)

Γενική υπόθεση: Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το έτος 1900, μια παρέα από συμμαθήτριες πηγαίνουν για πικ νικ στην εξοχή, στον περίφημο Βράχο των Κρεμασμένων. Καθώς ο ήλιος δύει, τρία από τα κορίτσια μαζί με τη δασκάλα τους εξερευνούν τον βράχο και εξαφανίζονται ως διά μαγείας στο άγριο τοπίο της Αυστραλίας.

Μια επική διήγηση που ξετυλίγει το άλυτο αυτό μυστήριο, θεωρίες για το τι συνέβη, μυστικά που αποκαλύπτονται και τέλος η υστερία που πιάνει τις μαθήτριες αλλά και τις καθηγήτριές τους στο κολέγιο, καθώς φανερώνονται οι ζωές όλων τους, μαζί και της αινιγματικής και επιβλητικής διευθύντριάς τους.

Picnic at Hanging Rock - Ep. 5 (10)

Επικίνδυνα μυστικά, σεξ και δολοφονία, έρωτας και θάνατος, ομορφιά και σκληρότητα μέσα σε ένα εντυπωσιακό μέγαρο, χτισμένο από τα κέρδη των χρυσοθήρων στη μέση του πουθενά. Μία δυναμική ανταγωνίστρια, ένας ωραίος  νεαρός,  μία ζόρικη  ηρωίδα.

Σιγά-σιγά εμφανίζονται τα κομμάτια του παζλ, τα γεγονότα που οδήγησαν στην εξαφάνιση. Φωτίζονται νέα στιγμιότυπα, δημιουργούνται νέες υποψίες, αποκαλύπτονται νέα δεδομένα. Παίζονται πολλά, οι ώρες περνούν, αλλά ο χρόνος κάνει καινούργια κόλπα, καθώς οι μνήμες διαστρεβλώνονται και παίζουν με το φόβο όλων μας για το άγνωστο.

Picnic at Hanging Rock - Ep. 6 (21)

Η συναρπαστική αυτή σειρά, που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Τζόαν Λίντσεϊ, αγγίζει κρίσιμα θέματα της εποχής, τις νέες ιδέες για τη σεξουαλικότητα, τα έθνη και την ταυτότητα, αλλά και την πανίσχυρη δύναμη της φύσης.

Σκηνοθεσία:  Λαρίσα Κοντράκι, Μίχαελ Ράιμερ, Αμάντα Μπρότσι.

Παίζουν: Νάταλι Ντόρμερ, Λόλα Μπέσις, Λίλι Σάλιβαν, Σαμάρα Ουίβινγκ,  Άννα Μαγκάχαν, Γιαέλ Στόουν, Σιμπίλα Μπαντ, Μάντελεν Μάντεν.

Picnic at Hanging Rock - Ep. 5 (4)

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, στις 22:00

Επεισόδιο 5ο. Η Γαλλίδα γκουβερνάντα βασανίζεται από τις ενοχές, γιατί ήταν αυτή υπεύθυνη για τα κορίτσια στο πικ νικ. Μεγαλώνουν οι υποψίες της για την κυρία Άπλγιαρντ που συμπεριφέρεται όλο και πιο αλλοπρόσαλλα και όταν μαθαίνει ότι η μικρή ορφανή, η Σάρα, λείπει από το μάθημα γιατί ήρθε απροειδοποίητα ο κηδεμόνας της και την πήρε χωρίς να την πάρει είδηση κανείς από το διδακτικό προσωπικό, φοβάται για το χειρότερο. Καθώς η Μαντμουαζέλ ψάχνει για απαντήσεις, ο αρχιφύλακας ταξιδεύει για τη Μελβούρνη να ζητήσει μία τελευταία συνέντευξη από την Ίρμα και αποκαλύπτεται ένας μυστικός όρκος που έδωσαν τα κορίτσια μεταξύ τους.

Picnic at Hanging Rock - Ep. 6 (7)

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Ιουνίου 2018, στις 22:00

Επεισόδιο 6ο (τελευταίο). Η Έστερ ζει με την αγωνία ότι ο άντρας της που διψά για εκδίκηση είναι ο υπαίτιος για τις εξαφανίσεις και έρχεται για να τη βρει. Καθώς ετοιμάζεται να το σκάσει, η άφιξη του κηδεμόνα της Σάρα είναι η απόδειξη για τα ψέματα της κυρίας Άπλγιαρντ. Καθώς η Έστερ γνωρίζει πια πως όλα έχουν χαθεί, φτάνει στην κορυφή του Βράχου και πηδά στο κενό, σαν να υπακούει στις μυστικές δυνάμεις της φύσης και μαθαίνουμε όλα όσα προηγήθηκαν και οδήγησαν στο χαμό της. Ποιο ήταν το σκοτεινό παρελθόν της και ποιες οι μυστικές ζωές των εξαφανισμένων κοριτσιών.

Picnic at Hanging Rock - Ep. 5 (27)

Για επιπλέον φωτογραφικό υλικό πατήστε εδώ.

Για να δείτε το trailer των δύο τελευταίων επεισοδίων της σειράς πατήστε εδώ.