Το τελευταίο επεισόδιο του «Modus» στην ΕΡΤ1 19.02.2018

Το τελευταίο επεισόδιο του «Modus» στην ΕΡΤ1 19.02.2018

ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ – Β΄ ΚΥΚΛΟΣ 
A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

 «Modus – Ο δολοφόνος μέσα μας»

Ποιόν μπορείς να εμπιστευτείς;

Ένταση, αγάπη, εκδίκηση, εξαπάτηση, ηθικές αξίες και κρυμμένα μυστικά,

που απειλούν να καταστρέψουν τα πάντα

Modus (7)

Το όγδοο και τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της συναρπαστικής αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Modus – Ο δολοφόνος μέσα μας», συμπαραγωγής Σουηδίας-Δανίας-Γερμανίας 2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, την Καθαρά Δευτέρα 19  Φεβρουαρίου 2018 στις 22:00.

Στη σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε οκτώ ωριαία επεισόδια, πρωταγωνιστούν η Μελίντα Κίναμαν, ο Χένρικ Νορλίαν, η Κιμ Κάτραλ και ο Γκρεγκ Γουάιζ.

Modus

Γενική υπόθεση: Ο δεύτερος κύκλος της ξένης σειράς «Modus – Ο δολοφόνος μέσα μας», αρχίζει με την επίσημη επίσκεψη της Προέδρου των ΗΠΑ, Έλεν Τάιλερ, στην Στοκχόλμη. Εκεί, εξαφανίζεται μυστηριωδώς, χωρίς να αφήσει ίχνη.

Οι εντατικές έρευνες της αστυνομίας οδηγούν σ’ ένα μπρα-ντε-φερ ανάμεσα στις ΗΠΑ -όπου κυριαρχεί πανικός- και την Σουηδία, η οποία θέλει να διατηρήσει την αξιοπιστία της, τη στιγμή που όλος ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Η ψυχολόγος και σκιαγράφος εγκληματολογικών προφίλ, Ίνγκερ Γιοχάνε Βικ, και ο επιθεωρητής της σουηδικής αστυνομίας, Ίνγκβαρ Νίμαν, ψάχνουν με δύναμη και αποφασιστικότητα  να βρουν την αλήθεια. Σύντομα όμως, ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανέναν.

Παράλληλα, βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο της κοινής τους προσωπικής ζωής. Πρόσφατα, άρχισαν να συζούν και περιμένουν παιδί.

Η ένταση κορυφώνεται με την άφιξη του καθηγητή συμπεριφορικής ψυχολογίας, Γουόρεν Σίφορντ, πρώην μέντορα της Ίνγκερ Γιοχάνε στο FBI και προσωπικού συμβούλου της Προέδρου. Η απρόσμενη άφιξή του, αναγκάζει την Ίνγκερ Γιοχάνε να έρθει αντιμέτωπη με οδυνηρά μυστικά του παρελθόντος, καθώς για άλλη μία φορά αυτό παρεισφρύει στη ζωή της.

Modus 8

Ημερομηνία μετάδοσης: Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, στις 22:00

Επεισόδιο 8ο (τελευταίο). Το φινάλε της σειράς: Η σουηδική αστυνομία και το FBI γνωρίζουν πού βρίσκεται η Έλεν Τάιλερ. Θα φτάσουν, όμως, εγκαίρως; Η κόρη της Προέδρου, Ζόι, ανακαλύπτει το μυστικό, το οποίο θα την κάνει να αντιδράσει σπασμωδικά.

Modus 4 Modus 6