«Είσαι νέος, έχεις λόγο» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής στην ΕΡΤ2 12.04.2018

«Είσαι νέος, έχεις λόγο» – Πρεμιέρα νέας εκπομπής στην ΕΡΤ2 12.04.2018

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΝΕΑΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 

«Είσαι νέος, έχεις λόγο»

Με τους Δώρα Γεωργούλα, Γιώργο Κουλουρά

eisaineos5 Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ2 που αλλάζει τους τηλεοπτικούς κανόνες στην ενημέρωση είναι γεγονός…

Η μοναδική δημοσιογραφική-διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της ελληνικής νεολαίας.

Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media.

eisaineos3

Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων.

Ένα οδοιπορικό που μας ταξιδεύει μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές μάς διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους.

eisaineos4

Η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία.

Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής  είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, στις 20:00

Έναρξη – Εκπομπή 1η: «Νέοι και Διαδίκτυο»

Still005 (6)

Είναι επικοινωνία; Ενημέρωση; Διασκέδαση; Εργαλείο εκπαίδευσης; Είναι τρόπος ζωής; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και τα προβλήματα που προκύπτουν; Το internet ή μάλλον το Διαδίκτυο, θα μας απασχολήσει στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής, έτσι όπως… καλώς ή κακώς το βιώνουμε εμείς οι νέοι που… έχουμε λόγο.

Still005 (2)

Στην εκπομπή μιλούν οι: Μάριος Μάντζιος (δημοσιογράφος), Κωνσταντίνος Μαντές (ηλεκτρολόγος μηχανικός, μηχανικός Η/Υ), Γιώργος Παπαπροδρόμου (αστυνομικός διευθυντής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), Κωνσταντίνος Καρακατσούλης (πρώην χάκερ), Άρτεμις Τσίτσικα (επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής, επιστημονική υπεύθυνη Μονάδας Εφηβικής Υγείας), Στέλλα Χρηστίδη (ψυχίατρος, επιστημονική υπεύθυνη του Τμήματος Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου του 18 Άνω), Γιώργος (πρώην εθισμένος, χρήστης Διαδικτύου), Καλλιόπη Αθανασίου (ψυχολόγος, επιστημονική συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας), Κατερίνα Ηλιακοπούλου (διευθύντρια Μηχανικού Λογισμικού, New York Times).

Still005 (1)

Παρουσίαση–δημοσιογραφική έρευνα: Γιώργος Κουλουράς – Δώρα Γεωργούλα.

Σενάριο-αρχισυνταξία: Κωνσταντίνος Σγόντζος.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ζησόπουλος.

Διεύθυνση φωτογραφίας-εικονοληψία: Αντώνης Θ. Βουτσάς.

Διεύθυνση παραγωγής: Χρήστος Αναστασιάδης.

Μοντάζ: Γιώργος Κωστόπουλος.

Δημοσιογραφική επιμέλεια: Ηλίας Αγγελόπουλος.

Μουσική επιμέλεια-ηχοληψία: Παναγιώτης Σακελλαρίου.

Βοηθός σκηνοθέτη: Άννα Παπακωνσταντίνου.

Βοηθός διευθυντή παραγωγής: Γιάννης Σιταρίδης.

Γραφίστρια: Δήμητρα Σταθοπούλου.

Ενδυματολόγος-μακιγιέζ- κομμώτρια: Ελένη Κουταλίδου.

Εκτελεστής παραγωγός: Honeybee Audiovisual.

Still005 (3)

Still005 (4)

Still005 (5)

Still005 (7)