Η ΕΡΤ Αιγαίου και η Δημόσια Ραδιοφωνία της Κολωνίας εκπέμπουν για το...

Η ΕΡΤ Αιγαίου και η Δημόσια Ραδιοφωνία της Κολωνίας εκπέμπουν για το προσφυγικό 08.12.2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΡΤ Αιγαίου και η Δημόσια Ραδιοφωνία της Κολωνίας εκπέμπουν για το προσφυγικό

Μετά την επιτυχημένη τριήμερη ραδιοφωνική εκπομπή της ΕΡΤ Αιγαίου για το προσφυγικό, που μεταδόθηκε από τη Μυτιλήνη σε όλη την Ελλάδα, μέσω του Πρώτου Προγράμματος και των Περιφερειακών Σταθμών, η ΕΡΤ Αιγαίου ξεπερνάει τα σύνορα και διεθνοποιεί το προσφυγικό.

Η Λέσβος της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ενώνει τη φωνή της με τη Γερμανική Ραδιοφωνία σ’ ένα τετράωρο πρόγραμμα, που θα μεταδοθεί και από το μεγαλύτερο δημόσιο ραδιόφωνο της Κολωνίας, WDR.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 από νωρίς το πρωί οι εκπομπές της ΕΡΤ Αιγαίου θα είναι εστιασμένες στο προσφυγικό. Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας το δημόσιο ραδιόφωνο της Κολωνίας θα εκπέμψει από την ΕΡΤ Αιγαίου τετράωρο πρόγραμμα που θα μεταδοθεί και στη Γερμανία, προκειμένου να αναδειχθούν όλες οι πτυχές και τα στάδια του προβλήματος, αλλά και του δράματος που βιώνουν όσοι πρόσφυγες καταφέρνουν να φτάσουν στη Νότια Ευρώπη και προσπαθούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέχρι τον τελικό τους προορισμό, που συνήθως είναι η Γερμανία.

Τα δημόσια ραδιόφωνα Ελλάδας-Γερμανίας σμίγουν τη φωνή τους για το προσφυγικό και εκπέμπουν μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Για το δελτίο πατήστε εδώ.