«Μια καινούργια αρχή» – Ο δεύτερος και τρίτος κύκλος της νέας δραματικής...

«Μια καινούργια αρχή» – Ο δεύτερος και τρίτος κύκλος της νέας δραματικής σειράς στην ΕΡΤ2 13-17.07.2020

ΝΕΑ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ
Β΄ & Γ ΚΥΚΛΟΣ

A΄ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ

«Μια καινούργια αρχή»

(A Place to Call Home)

Τα τέσσερα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου και τα έξι πρώτα του τρίτου κύκλου της νέας δραματικής σειράς «Μια καινούργια αρχή» (A Place to Call Home), παραγωγής Αυστραλίας 2013 – 2017, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν -σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, από τη Δευτέρα 13 έως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στις 18:15.

Δραματική σειρά, παραγωγής Αυστραλίας 2013 – 2017.

Δημιουργός: Μπέβαν Λι.

Πρωταγωνιστούν: Μάρτα Ντίσελντορπ, Μπρετ Κλίμο, Άμπι Ερλ, Κρεγκ Χολ, Αριανγουίν Παρκς Λόκγουντ, Νόνι Χαζλίχιρστ, Ντέιβιντ Μπέρι.

Γενική υπόθεση Β΄ Κύκλου. Ο τρόπος ζωής στο Ίνβερνες λειτουργεί θεραπευτικά στην ψυχή της Σάρα, βοηθώντας της να επουλώσει τις πληγές του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και να ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο του Τζορτζ.

Η είδηση που φέρνει η Ρεγγίνα από την Ευρώπη ότι ο σύζυγος της Σάρα είναι ζωντανός, καταστρέφει τα πάντα.

Διαλύει τον αρραβώνα της με τον Τζορτζ και επιστρέφει στο Παρίσι.

Βρίσκει τον Ρενέ, μια σκιά του εαυτού του, μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι όταν προσπάθησε να το σκάσει από το στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Σταδιακά, ο Ρενέ ανταποκρίνεται χάρη στην αφοσίωση της Σάρα και επιστρέφουν μαζί στον Ίνβερνες με την ελπίδα ότι η ζωή στην εξοχή θα του κάνει καλό.

Η Ρεγγίνα κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει τον Τζορτζ.

Πολύ σύντομα η Ελίζαμπεθ αντιλαμβάνεται ότι η Ρεγγίνα αποτελεί πολύ πιο σοβαρή απειλή από τη Σάρα.

Ο Τζέιμς δίνει τον δικό του αγώνα στην κλινική, ενώ η Ολίβια με την αρωγή του Άντριου κάνει ό,τι πιστεύει καλύτερο για τον γάμο της.

Παρά τις αντιρρήσεις της Ελίζαμπεθ, η Άννα και ο Τζίνο παντρεύονται.

Η Καρολάιν με τον Τζακ παλεύουν με τα φαντάσματα του παρελθόντος, κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, στις 18:15

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 7ο: «Καμία άλλη αγάπη»

(No Other Love)

Ο Τζορτζ με τη Σάρα έχουν έρθει πολύ κοντά, όταν η Ρεγγίνα ρίχνει τη βόμβα που ανατρέπει τα πάντα. Ο Ρενέ, ο σύζυγος της Σάρα, είναι ζωντανός. Η Σάρα αρνείται να το πιστέψει μέχρι τη στιγμή που εκείνη της δείχνει φωτογραφία του μετά τον πόλεμο. Η ηθική της Σάρα, της επιβάλλει να εγκαταλείψει τη σχέση της με τον Τζορτζ και να σπεύσει στο πλευρό του Ρενέ. Γεγονός που αποτελεί νίκη για την Ελίζαμπεθ, αλλά καταστρέφει τη σχέση της με το γιο της Τζορτζ, ο οποίος νιώθει περισσότερο ερωτευμένος με τη Σάρα και της ξεκαθαρίζει ότι εκεί είναι το σπίτι της και την περιμένει να επιστρέψει.

Η Ρεγγίνα εκβιάζει την Ελίζαμπεθ για να μπορέσει να παρατείνει τη διαμονή της στην έπαυλη των Μπλάι. Η Ελίζαμπεθ νιώθει απομονωμένη απ’ όλη την οικογένεια, με αποτέλεσμα ο Τζακ να ανησυχεί πολύ για την υγεία της.

Η Ολίβια συνεχίζει να κρατά το μυστικό σχετικά με το μωρό, ενώ ο Άντριου της προτείνει λύση.

Η Άννα και ο Τζίνο ετοιμάζονται για τον γάμο τους, ενώ η Άννα αποχαιρετά τη Σάρα ιδιαίτερα συγκινημένη, γνωρίζοντας πόσο καθοριστική ήταν η συμβολή της στην αποδοχή της σχέσης της από τον Τζορτζ.

(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 8ο: «Αγάπη μου, απάντησέ μου»
(Answer Me, My Love)

Η Σάρα φτάνει στο Παρίσι και προσπαθεί να αποκτήσει επαφή με τον σύζυγό της Ρενέ. Τα τραύματα που έχει είναι πολύ σοβαρά, τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή του. Ζει χαμένος στον δικό του κόσμο, σε σημείο που κάποιες στιγμές αγνοεί ακόμα και την παρουσία της Σάρα. Η πίστη της δοκιμάζεται, αλλά καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον βοηθήσει. Νιώθει ότι οι προσπάθειές της φέρνουν αποτέλεσμα όταν ψελλίζει το όνομά της.

Ο Τζορτζ προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο ποτό, ενώ ο Τζακ προσπαθεί να τον βοηθήσει και παράλληλα ανησυχεί πολύ για την κατάσταση της υγείας της Ελίζαμπεθ και της προτείνει να πάει για λίγο στην πόλη. Εκείνη αποφασίζει να μείνει σπίτι για να βοηθήσει τον Τζορτζ να ξεπεράσει την απώλεια της Σάρα.

Η Ρεγγίνα καταστρώνει τα δικά της σχέδια και κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει την Ελίζαμπεθ στα όριά της.

Ο Τζακ δίνει στην Άννα κάποιες συμβουλές που τους φέρνουν πιο κοντά, μέχρι τη στιγμή που η Καρολάιν τους αποκαλύπτει την αλήθεια.

Η Ολίβια ακολουθεί τη συμβουλή του Άντριου, αποφασίζει να ζήσει όλη της τη ζωή χωρίς να αποκαλύψει την αλήθεια κι έτσι συνειδητοποιεί τη δεινή θέση που βρισκόταν ο Τζέιμς τόσα χρόνια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 14 Ιουλίου 2020, στις 18:15
(Β΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 9ο: «Δέχομαι»
(I Do, I Do)

Η Σάρα επιστρέφει με τον Ρενέ. Μένουν στο σπίτι του Ρόι, όπου παλεύει με τα συναισθήματά της. Και για τον Τζορτζ η κατάσταση είναι δύσκολη. Όταν ο Ρενέ γίνεται δεκτός στο νοσοκομείο, ο Τζορτζ ζητεί από τον Τζακ να φροντίσει να έχουν οι Νόρντμαν ό,τι χρειάζονται. Όταν κάποια στιγμή η Σάρα και ο Τζορτζ έρχονται πολύ κοντά, συνειδητοποιούν ότι η φλόγα συνεχίζει να καίει, χωρίς να γνωρίζουν ότι τους βλέπουν ο Ρενέ και η Ρεγγίνα.

Η Ελίζαμπεθ επισκέπτεται τη Σάρα στο σπίτι του Ρόι και έχουν μια ειλικρινή συζήτηση. Τη μέρα του γάμου της Άννα, ο Τζορτζ ζητεί από την Ελίζαμπεθ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στην Άννα. Η Ελίζαμπεθ, παρά τους φόβους της, δείχνει την αγάπη της στην Άννα και εκείνη την τελευταία στιγμή την καλεί στον γάμο της.

Η Ολίβια παλεύει με τα συναισθήματά της και έχει την αίσθηση ότι το μωρό γνωρίζει πως δεν είναι η μητέρα του. Ο Άντριου την επισκέπτεται συχνά και προσπαθεί να τη στηρίξει, για τους δικούς του λόγους, γεγονός που προκαλεί υποψίες στην Ελίζαμπεθ και στον Τζέιμς.

Επεισόδιο 10ο (τελευταίο Β΄ Κύκλου): «Δεν ξεχνιέται»
(Unforgettable)

Ο Ρενέ αισθάνεται ότι αποτελεί τροχοπέδη στη ζωή της Σάρα και στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία της. Ο Τζορτζ θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή και ετοιμάζεται να φύγει οριστικά για την πόλη, όταν εμφανίζεται η Ρεγγίνα και δηλώνει ότι τη χτύπησε ο σύντροφός της. Ο Τζορτζ αναβάλλει το ταξίδι του, παρά τη συμβουλή της Ελίζαμπεθ να μην αφήνει τη Ρεγγίνα να τον χειρίζεται. Εκείνος, όμως, έχει αποφασίσει να μην ακούσει ξανά τη μητέρα του.

Όταν η Καρολάιν επιβεβαιώνει την υποψία της Ελίζαμπεθ ότι η Άννα είναι κόρη του Τζακ, μετανιώνει που πριν από χρόνια εναντιώθηκε στον δεσμό τους. Συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αφήσει την οικογένεια να λειτουργήσει χωρίς την καταπιεστική παρουσία της και αποφασίζει να φύγει για την πόλη.

Ο Τζακ ζητεί από την Καρολάιν να τον παντρευτεί, αλλά εκείνη αρνείται γιατί ξέρει ότι ο τρόπος ζωής της διαφέρει πολύ από τον δικό του.

Η Ολίβια ζητεί από τον Άντριου να διακόψουν τις επαφές τους για να μην προκαλεί τα συναισθήματα του Τζέιμς. Εκείνος για να την εκδικηθεί δίνει έναν φάκελο στον Τζίνο και στην Άννα. Ο Τζίνο τον πετάει, αλλά η Άννα τον παίρνει και τον ανοίγει. Κι έτσι ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη σχέση της με τον Τζέιμς και την Ολίβια.

Ο Τζίνο παροτρύνει την Άννα να γράψει ένα βιβλίο και εκείνη αισθάνεται ευτυχισμένη για τη σχέση που έχουν με τον Τζίνο.

Ο Ρενέ, σε κάποια σκοτεινή στιγμή του, παίρνει το όπλο του Ρόι και φεύγει στα χωράφια. Ακούγεται ένας πυροβολισμός και ο Τζορτζ Μπλάι τραυματίζεται σοβαρά. Οι συνθήκες παραμένουν αδιευκρίνιστες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ρεγγίνα ήταν παρούσα και έπαιξε τον δικό της ρόλο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, στις 18:15

Γενική υπόθεση Γ΄ Κύκλου. Καθώς η Αυστραλία αντιμετωπίζει διάφορες απειλές, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και από το εξωτερικό, οι κάτοικοι του Ίνβερνες προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους, καθώς οι συσχετισμοί και οι σχέσεις του παρελθόντος δοκιμάζονται.

Η Σάρα βρίσκεται διχασμένη ανάμεσα στα συναισθήματά της για τον Τζορτζ και το καθήκον που έχει απέναντι στον σύζυγό της Ρενέ, ενώ καλείται να διαφυλάξει και ένα φοβερό μυστικό.

Στη σχέση του Τζέιμς με την Ολίβια, η φόρτιση είναι έντονη, διότι και οι δύο έχουν ανάγκη τη σωματική επαφή και την ολοκλήρωση, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για τον Τζόρτζι.

Η απόφαση της Ελίζαμπεθ Μπλάι να φύγει από την έπαυλη και να ζήσει μόνη της στην πόλη, αποδεικνύεται πιο δύσκολη από όσο μπορούσε να φανταστεί.

Η Άννα και ο Τζίνο ανακαλύπτουν σιγά-σιγά τη διαφορά ανάμεσα στο ρομαντικό παραμύθι της σχέσης τους πριν από τον γάμο και στην πραγματικότητα του έγγαμου βίου που κινδυνεύει να τους διαλύσει.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 1ο: «Πράξεις αγάπης»
(The Things We Do for Love)

H Σάρα κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει τον Τζορτζ στη ζωή μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Η Ρεγγίνα ζηλεύει, ενώ ο Ρενέ νομίζει ότι βρίσκεται στη Γαλλία την περίοδο του πολέμου.

Ο Τζακ δίνει τη δική του μάχη για να μη φυλακιστεί ο Ρενέ, διότι κάτι τέτοιο θα επιδείνωνε την κατάστασή του. Η Σάρα νιώθει αδιαθεσία, χωρίς να γνωρίζει την αιτία.

Στο νοσοκομείο, ο Τζέιμς γνωρίζει τον Χέρνι, τον γεμάτο κατανόηση γιατρό του Τζορτζ. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Σάρα έρχεται αντιμέτωπη με τη Ρεγγίνα, που της λέει ότι εάν πάθει κάτι ο Τζορτζ θα φροντίσει να τιμωρηθεί αυστηρά ο Ρενέ, ενώ εάν σωθεί, θα φροντίσει να αθωωθεί. Στόχος της να παραμείνει παντρεμένη η Σάρα.

Η Ολίβια προσλαμβάνει μια γυναίκα για να τη βοηθάει με το μωρό, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι έχει εκείνη στο μυαλό της. Η Άννα και ο Τζίνο, στο ταξίδι του μέλιτος, μαθαίνουν το περιεχόμενο της επιστολής του Άντριου και προβληματίζονται. Η Σάρα συνεχίζει να νιώθει αδιαθεσία και αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Τζακ ότι είναι έγκυος.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 2ο: «Δίψα για ζωή»
(LChaim, to Life)

Δύο εβδομάδες έχουν περάσει από τον τραυματισμό του Τζορτζ και η Σάρα βασανίζεται από τρομερά όνειρα. Όταν ο Τζορτζ επιστρέφει στο σπίτι του, η Σάρα συνοδεύει τον Ρενέ στο νοσοκομείο, παρά τις ανησυχίες των κατοίκων.

Η Ρεγγίνα επιστρέφει στην έπαυλη και παρά τις ανησυχίες της Ελίζαμπεθ, ο Τζορτζ ενημερώνει την οικογένεια ότι πρόκειται να κάνει μια αναγγελία κατά τη διάρκεια του γεύματος. Ο Τζακ ρωτά τη Σάρα αν ο Ρενέ γνωρίζει για την εγκυμοσύνη της. Αποκαλύπτει ότι το παιδί είναι του Τζoρτζ και ότι ο Ρενέ δεν πρέπει να το μάθει ποτέ. Όταν η Σάρα πηγαίνει στο δωμάτιο του Ρενέ εκείνος έχει εξαφανιστεί. Τον εντοπίζουν, καθώς κατευθύνεται προς την έπαυλη των Μπλάι για να ζητήσει συγγνώμη.

Η Άννα και ο Τζίνο αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα του έγγαμου βίου και της διαχείρισης του αγροκτήματος μετά την αναχώρηση των γονιών του Τζίνο, ενώ το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας του Τζέιμς αποτελεί αιτία συγκρούσεων και έντασης για το ζευγάρι.

Ο Τζορτζ ανακοινώνει την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ η Σάρα σκέπτεται ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της και φεύγει για το Σίδνεϊ.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020, στις 18:15

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 3ο: «Κάπου πέρα από τη θάλασσα»

(Somewhere Beyond the Sea)

Η Σάρα βρίσκεται στο Σίδνεϊ, αναζητώντας γιατρό για να διακόψει την εγκυμοσύνη της. Η θεία της το αντιλαμβάνεται, σέβεται την απόφαση της ανιψιάς της και της δίνει το τηλέφωνο κάποιου που αναλαμβάνει επεμβάσεις αυτού του είδους.

Η Ελίζαμπεθ αισθάνεται μόνη και χωρίς σκοπό και αποφασίζει να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία. Σε χορό που οργανώνεται για φιλανθρωπικό σκοπό, γνωρίζει τον Ντάγκλας και αποφασίζει να τον βοηθήσει στο κέντρο που έχει δημιουργήσει για βετεράνους του πολέμου. Μεταξύ τους δημιουργείται μια ζεστή σχέση, η οποία δυναμιτίζεται όταν η Ελίζαμπεθ φεύγει ξαφνικά. Η Ελίζαμπεθ αισθάνεται απογοητευμένη από τον εαυτό της.

Ο Τζορτζ μαθαίνει την αλήθεια για την Άννα, πηγαίνει στο σπίτι της να της μιλήσει και φεύγει χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στη σχέση τους. Ο Τζορτζ τολμά να στείλει λουλούδια στη Σάρα, όταν ενημερώνεται από τον Χένρι για τον αγώνα που έδωσε για να τον κρατήσει στη ζωή.

Όταν ο Τζορτζ συναντά τον Τζακ αισθάνονται και οι δύο άβολα, αλλά η φιλία τους είναι πολύ δυνατή και τους βοηθάει να ξεπεράσουν την αμηχανία της στιγμής. Η Ολίβια βοηθά τον Τζέιμς να διαχειριστεί την πληροφορία ότι η Άννα δεν είναι αδελφή του, ενώ αναλογίζεται και τη δική της κατάσταση. Ο Τζίνο ενημερώνει την Άννα ότι θα φυτέψει αμπέλια για την παραγωγή κρασιού υψηλής ποιότητας, χωρίς να της πει ότι έχει δανειστεί χρήματα.

Ένας καλλιτέχνης, φιλοξενούμενος της Καρολάιν, πρόκειται να φιλοτεχνήσει το πορτρέτο της Ολίβια. Αναπτύσσουν μια ιδιαίτερη σχέση που την κάνει να αισθάνεται όμορφη και ποθητή. Η Ρεγγίνα προσπαθεί να γίνει απαραίτητη στην έπαυλη. Η Σάρα προσπαθεί να πείσει τον εαυτό της ότι η έκτρωση αποτελεί μονόδρομο.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 4ο: «Πολύ αργά για όνειρα»
(Too Old to Dream)

Η Σάρα δεν μπαίνει στη διαδικασία της έκτρωσης. Φεύγει σε άσχημη κατάσταση και πέφτει πάνω στη Νάνσι και την τρομοκρατημένη κόρη της Λίντα. Όταν η Ολίβια πηγαίνει να καληνυχτίσει τον Τζόρτζι ανακαλύπτει ότι δεν είναι στο κρεβάτι του. Έπειτα από απίστευτη αγωνία τον βρίσκει η Ρεγγίνα στο κρεβάτι της Ρόζι.

Η Ρεγγίνα καταφέρνει να εντυπωσιάσει τον σερ Ρίτσαρντ, αλλά το ίδιο κάνει και η Καρολάιν προς μεγάλη της απογοήτευση. Ο Χένρι καλεί τον Τζέιμς σε γεύμα, εκείνος αρνείται, αλλά όταν τον πλησιάζει η Ολίβια, ο Τζέιμς την απομακρύνει.

Ο Τζορτζ ζητεί τη βοήθεια του Ρόι για να καταφέρει να πείσει τους αγρότες να εκσυγχρονίσουν τις καλλιέργειές τους. Η Άννα ανακαλύπτει για άλλη μία φορά ότι ο Τζίνο δεν της λέει όλη την αλήθεια. Η κατάσταση της Λίντα είναι άσχημη μετά την έκτρωση και η Σάρα ζητεί τη βοήθεια του Τζακ. Εκείνος οργανώνει τη διακομιδή της, ζητώντας τη βοήθεια της Ελίζαμπεθ που του την προσφέρει χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν ξεκινάει την επέμβαση, προκαλεί τις υποψίες της Μάρτζορι, ενώ η Ντόρις δείχνει αξιοθαύμαστη διακριτικότητα. Το κορίτσι πεθαίνει και η Ελίζαμπεθ σπεύδει στο νοσοκομείο για να στηρίξει τον Τζακ.

Η Καρολάιν ενημερώνει τον Τζορτζ σχετικά με τη Ρεγγίνα. Η Ελίζαμπεθ πηγαίνει ένα πιάνο στους βετεράνους του Ντάγκλας και μετά την πρώτη παγωμάρα που επικρατεί μόλις το βλέπουν, καταφέρνει να τους κερδίσει με τον τρόπο της. Η Σάρα εξηγεί τα πάντα στον Ρενέ σχετικά με την εγκυμοσύνη της και ο Ρενέ φεύγει χωρίς να ξέρει εκείνη τι σκέπτεται.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στις 18:15
(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 5ο: «Ζώντας στη σκιά»
(Living in the Shadow)

Ο Ρενέ δυσκολεύεται να αποδεχθεί το γεγονός της εγκυμοσύνης της Σάρα. Ο Τζορτζ οργανώνει συγκέντρωση με τους καλλιεργητές της περιοχής, την οποία παρακολουθεί και ο Ρενέ. Ο Ρενέ και η Σάρα γίνονται ξανά πραγματικό ζευγάρι. Η Σάρα νιώθει ευτυχισμένη μέχρι τη στιγμή που νιώθει κράμπες την ώρα που πηγαίνει στη δουλειά.

Η πρόσκληση για τη βάπτιση του Τζόρτζι προκαλεί νέο κύκλο έντασης ανάμεσα στην Άννα και στον Τζίνο. Όταν η Άννα ζητεί τη συμβουλή της Ολίβια, προκύπτει το θέμα του Άντριου και η αλήθεια κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η Άννα προστατεύει την Ολίβια, η οποία τελικά υποκύπτει στη γοητεία του Λόιντ.

Η Καρολάιν ανακαλύπτει ότι η Ρεγγίνα υπονομεύει τη σχέση της με τον Τζακ και προειδοποιεί για άλλη μία φορά τον Τζορτζ για την πανουργία της. Η Ρεγγίνα είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί την Καρολάιν και ζητεί τη βοήθεια του σερ Ρίτσαρντ. O Ντάγκλας με την Ελίζαμπεθ έρχονται πιο κοντά. Όταν εκείνος της μιλά για τα συναισθήματά του, η Ελίζαμπεθ απορρίπτει την ευτυχία για χάρη του καθωσπρεπισμού.

(Γ΄ Κύκλος) – Επεισόδιο 6ο: «Μέσα στη νύχτα»
(In the Heat of the Night)

Η Σάρα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ορατό τον κίνδυνο να χάσει το μωρό της. Ο Τζορτζ ακούει συζητήσεις που κάνουν οι νοσοκόμες κι όταν ρωτάει τη Σάρα, εκείνη παραδέχεται ότι το μωρό είναι δικό του.

Στο Σίδνεϊ, ο Ντάγκλας κάνει άλλη μία κίνηση να προσεγγίσει την Ελίζαμπεθ και εκείνη για άλλη μία φορά τον απορρίπτει.

O Χένρι κάνει μια επίσκεψη ρουτίνας στον Τζορτζ και συναντά τον Τζέιμς, ο οποίος επιμένει ότι είναι ευτυχισμένος στον γάμο του. Ο Τζορτζ συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να αφήσει το παιδί του να μεγαλώνει μακριά του και επιστρέφει στο νοσοκομείο να συζητήσει με τη Σάρα. Ο Τζέιμς πηγαίνει στο στούντιο του Λόιντ, όπου βρίσκει την Ολίβια ημίγυμνη.

Εκείνος παραδέχεται ότι έχουν σχέση. Η Ολίβια του ζητεί να τη συγχωρήσει και μετά ανεβαίνει στο δωμάτιο του μωρού, όπου ανακαλύπτει ότι η Ρόουζ και το μωρό έχουν εξαφανιστεί. Όταν βρίσκει ο Τζίνο τη Ρόουζ και το μωρό, η Ρόουζ υποστηρίζει ότι το μωρό είναι δικό της. Η Ολίβια καταφέρνει να πάρει ξανά στην αγκαλιά της το μωρό, αλλά γνωρίζει ότι ο γάμος της έχει τελειώσει. Η Σάρα κινδυνεύει σοβαρά, όταν ο Ρενέ προσπαθεί να την πνίξει.