Η γιορτή της Γυναίκας στην ΕΡΑσπορ! 08.03.2020

Η γιορτή της Γυναίκας στην ΕΡΑσπορ! 08.03.2020

Η γιορτή της Γυναίκας

στην ΕΡΑσπορ

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ώρα 10:00-12:00

Ραντεβού πολλών αστέρων στα ερτζιανά της ΕΡΑσπορ, την Ημέρα της Γυναίκας. Οι Ελληνίδες αθλήτριες θα έχουν την τιμητική τους στο δημόσιο αθλητικό ραδιόφωνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας.

Την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, από τις 10 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι, την εκπομπή «Αθλητικός Τουρισμός» με τους Μάκη Τσίλκο και Φάνη Σκύφτα, θα «φωτίσουν με τη λάμψη τους» αστέρια όπως η Βούλα Πατουλίδου, η Νίκη Μπακογιάνη, η Εύη Μωραϊτίδου, η Σταυρούλα Αντωνάκου, η Ευτυχία Καραγιάννη, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μαρία Γκαραγκούνη, η Εύα Χαντάβα, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Δήμητρα Φραντζή, η Δήμητρα Εμμανουήλ, η Χριστίνα Δέσκου, η Γωγώ Φυρίγου, η Μαρία Περβολαράκη, η Νάντια Συντζανάκη, η Ξένια Αργειτάκη κ.ά.

Οι γυναίκες αξίζουν πολλά περισσότερα από το να τους αφιερώσεις μόνο μία μέρα, αλλά η ΕΡΑσπορ 101.8 αναγνωρίζει τη σπουδαία προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και οφείλει να τις τιμήσει με μια ειδική εκπομπή.

Είναι η μέρα της πεμπτουσίας της ανθρώπινης φύσης, της ζωής και της χαράς, της ΓΥΝΑΙΚΑΣ αθλήτριας, της ΓΥΝΑΙΚΑΣ μητέρας, της εργαζόμενης ΓΥΝΑΙΚΑΣ, της ΓΥΝΑΙΚΑΣ που αποτελεί σύμβολο θέλησης και δύναμης…

ΕΡΑσπορ 101.8, για την Κοινωνία και τον Αθλητισμό

Info:

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, ώρα 10:00-12:00

Εκπομπή: «Αθλητικός Τουρισμός»

Η γιορτή της Γυναίκας στην ΕΡΑσπορ!

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-erasport