Οι 24οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην ΕΡΤ – Το πρόγραμμα μεταδόσεων |...

Οι 24οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην ΕΡΤ – Το πρόγραμμα μεταδόσεων | 04-20.02.2022

Οι 24οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην ΕΡΤ

Δεκαεπτά ημέρες που θα συναρπάσουν και θα συγκινήσουν το φίλαθλο κοινό. Από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 το Πεκίνο φιλοξενεί τους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και η ΕΡΤ θα βρίσκεται εκεί για να μεταφέρει τη δράση στους δέκτες των τηλεθεατών.

Από την ΕΡΤ2 και την ΕΡΤ3 που θα έχουν τον κύριο όγκο του Ολυμπιακού προγράμματος, καθώς και από τα αθλητικά κανάλια ERT Sports της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν συνολικά 250 ώρες απευθείας μεταδόσεων, από τα ξημερώματα μέχρι το τέλος της κάθε ημέρας. Επιπλέον, από τις 23:00 ώς τη 01:00, η ΕΡΤ3 θα μεταδίδει καθημερινά τα σημαντικότερα γεγονότα σε επανάληψη.

Από την ΕΡΤ οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τις Τελετές Έναρξης και Λήξης και φυσικά τις μεγάλες αθλητικές αναμετρήσεις από τα 15 διαφορετικά αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων και συγκεκριμένα τα επτά του χιονιού (Αλπικό Σκι, Άλμα με Σκι, Δίαθλο, Σκι Αντοχής, Βορινό Σύνθετο, Ελεύθερο Σκι, Σνόουμπορντ) και τα οκτώ του πάγου (Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Χόκεϊ, Κέρλινγκ, Πατινάζ ταχύτητας, Πατινάζ ταχύτητας μικρής πίστας, Μπόμπσλεϊ, Λουτζ, Σκέλετον).

Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 2.800 αθλητές και ανάμεσά τους θα βρεθούν πέντε Έλληνες. Αναλυτικότερα, την εθνική ομάδα απαρτίζουν οι Απόστολος Αγγέλης (Δρόμοι Αντοχής), Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), Μαρία Ντάνου (Δρόμοι Αντοχής), Νεφέλη Τίτα (Δρόμοι Αντοχής) και Μαρία Ελένη Τσιόβολου (Αλπικό Σκι).

Στην περιγραφή των αγώνων θα είναι οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Μαρία Γκίκα, Νίκος Γκομώλης, Άκης Ιωακείμογλου, Τάκης Κουλουμπής, Αλέξης Κωστάλας, Περικλής Μακρής, Μιχάλης Μανουηλίδης, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Ιωσήφ Νικολάου, Νίκος Παγιωτέλης, Χρήστος Σαράντος, Γιώργος Τραπεζανίδης, Μάκης Τσίλκος, Νίκος Τσώνης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου.

Για να δείτε το πρόγραμμα μεταδόσεων των 24ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων – Πεκίνο 2022, πατήστε εδώ.

Για να δείτε σύντομα βιογραφικά και φωτογραφίες των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που θα λάβουν μέρος στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, πατήστε εδώ.

Η κορυφαία συνάντηση του χειμερινού αθλητισμού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, έρχονται στην ΕΡΤ

 

Δείτε το τρέιλερ