Ο Κώστας Κόκλας σε μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός...

Ο Κώστας Κόκλας σε μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» | Τρίτη 05.04.2022

 Ο Κώστας Κόκλας σε μια ειλικρινή συνέντευξη
στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος» 
Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Απριλίου 2022, στις 00:15

Από μικρό παιδί, στο νησί του, τη Ζάκυνθο, έκανε τους άλλους να γελάνε. Από τότε, δεν σταμάτησε ποτέ. Συμπαθής με την πρώτη ματιά, άμεσος και ειλικρινής, ο Κώστας Κόκλας έρχεται στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 5 Απριλίου 2022, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για να μας εξηγήσει το μυστικό της επιτυχίας του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος για περισσότερα από είκοσι χρόνια μπαίνει στα σπίτια μας σκορπίζοντας αβίαστα γέλιο, μιλάει για την «Τούρτα της μαμάς», την οικογενειακή κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί στην EΡT1 και για τη συνάντησή του με τη… σταθερή τηλεοπτική του σύζυγο, Καίτη Κωνσταντίνου. Με αφορμή αυτή, θυμάται τα δικά του οικογενειακά τραπέζια, μοιράζεται μαζί μας παιδικές αναμνήσεις και αποκαλύπτει πώς πήρε την απόφαση στα 15 του να γίνει ηθοποιός.

Θυμάται τη σειρά που τον καθόρισε, τα «Εγκλήματα», πώς αισθανόταν όταν εκφωνούσε την τελευταία ατάκα της μαύρης κωμωδίας που αγαπήθηκε όσο λίγες αλλά και τις σχέσεις που διατηρεί με τους πρωταγωνιστές της θρυλικής παρέας.

Αφηγείται τη σπαρταριστή εμπειρία του από την Επίδαυρο αλλά και λιγότερο ευχάριστες αναμνήσεις από την πορεία του ως ηθοποιού, ενώ αναφέρεται στο bullying και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο.

Ακόμη, μιλάει για την ξεχωριστή σχέση που έχει με τον γιο του, αποκαλύπτει ποια συμβουλή θα του έδινε αν αποφασίσει να γίνει ηθοποιός και τι συμβαίνει όταν «θαμπώνει» ο έρωτας σε ένα ζευγάρι.

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας δικός μας άνθρωπος, κι ας μην τον έχουμε συναντήσει ποτέ.

Παρουσίαση: Θοδωρής Βαμβακάρης-Τάκης Γιαννούτσος
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Αρχισυνταξία: Χριστίνα Κατσαντώνη
Δημοσιογραφική ομάδα: Κώστας Βαϊμάκης, Έρρικα Ρούσσου, Μπέττυ Τσιακμάκη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Μιχάλης Κοντογιάννης
Σκηνογραφία: Λεωνίδας Γιούτσος
Διεύθυνση παραγωγής: Τζέλικα Αθανασίου
Βοηθός διεύθυνσης παραγωγής: Βίνια Λυριτζή
Συντονισμός παραγωγής: Δημήτρης Κιτσικούδης
Υπεύθυνη καλεσμένων: Νικολέτα Μακρή

Δείτε το trailer της εκπομπής.