ΕΡΤ1
#Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά
Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου
Καλεσμένοι οι γιοι του, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής Διονυσίου
Σάββατο 8 Μαρτίου 2025, στις 22:15 (Σε νέα ώρα)
Μια βραδιά αφιερωμένη σ’ έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκούς μας τραγουδιστές, τον Στράτο Διονυσίου κάνει η #Παρέα της ΕΡΤ1 το Σάββατο 8 Μαρτίου 2025, στις 22:15 (Νέα ώρα μετάδοσης).
Δωρικός και γνήσια λαϊκός, άφησε εποχή με τις μοναδικές του ερμηνείες και τα τραγούδια του, που εξακολουθούν μέχρι σήμερα να συγκινούν μικρούς και μεγάλους. Η ζωή και η καριέρα του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που τον έζησαν όσο κανείς.
Καλεσμένοι οι γιοι του, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής, καθώς επίσης και βασικοί συντελεστές της παράστασης «Τα πήρες όλα κι έφυγες», που είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου.
Στην #Παρέα, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Θανάσης Πολυκανδριώτης, οι ηθοποιοί Μπέσυ Μάλφα, Μιχάλης Αλικάκος και Χρύσα Κλούβα, ο σκηνοθέτης Βασίλης Μαυρογεωργίου και ο μαέστρος Νίκος Στρατηγός.
Δείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/f33T15tQDPc
Δείτε το trailer.
Το φωτογραφικό υλικό της εκπομπής.
#Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά
Η ψυχαγωγική εκπομπή #Παρέα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 22:00, από την ΕΡΤ1. Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κουβαράς, σ’ έναν ρόλο διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει, υποδέχεται παρέες που γράφουν ιστορία κι έρχονται να τη μοιραστούν μαζί μας και να γεμίσουν το στούντιο με όνειρα, αναμνήσεις, συγκίνηση, γέλιο και πολύ τραγούδι.
Κάθε Σάββατο, ο Γιώργος Κουβαράς προσκαλεί ανθρώπους της Τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, και της δημόσιας ζωής. Η παρέα πλαισιώνει τον κεντρικό καλεσμένο ή καλεσμένη που έρχονται στο στούντιο με φίλους και πολλές φορές βρίσκονται μπροστά σε ευχάριστες εκπλήξεις. Το τραγούδι παίζει καθοριστικό ρόλο στην #Παρέα. Πρωταγωνιστές της βραδιάς οι ίδιοι οι καλεσμένοι με την πολύτιμη συνδρομή του συνθέτη Γιώργου Μπουσούνη.
Παρουσίαση: Γιώργος Κουβαράς
Σκηνοθεσία: Κώστας Μυλωνάς
Αρχισυνταξία: Δημήτρης Χαλιώτης
Παραγωγή: Rhodium Productions / Κώστας Γ. Γανωτής